📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich filmików są tysiące i pod każdym te same komentarze i nic się nie zmienia.
Biedny kloszard. Z wielką chęcią bym wpierdolił tym szczylom. Takie ścierwo to tylko na butami przekopać.
"Naród" bardziej to co się ulało turkowi do świni i się urodziło , pozostałości turecki które w swojej historii mają tylko bandytów i zbrodniarzy więc im szybciej się powybijają tym szybciej odzyskamy Lwów
Sam jestem z Ukrainy i wstyd mi za to ścierwo , ale już są złapani (2ch z trzech) , wideo kiedy ich sami mieszkance "przesłuchują"
rbc.ua/rus/styler/chp-kieve-tolpa-podrostkov-izbila-muzhchinu-1561466353.html
rbc.ua/rus/styler/chp-kieve-tolpa-podrostkov-izbila-muzhchinu-1561466353.html
a najgorsze w tym wszystkim jest to że jak kurwa będę światkiem kiedyś w swoim życiu takiej sytuacji to już kurwa wiem że wyląduje w pierdlu , skurwieli dosłownie bym wyrwał jak chwasty.
cypa napisał/a:
a najgorsze w tym wszystkim jest to że jak kurwa będę światkiem kiedyś w swoim życiu takiej sytuacji to już kurwa wiem że wyląduje w pierdlu , skurwieli dosłownie bym wyrwał jak chwasty.
świadkiem jeśli już. Zgodnie z formułą tego portalu muszę ci odpowiedzieć w następujących słowach: Gówno byś zrobił.
Banda debili na tym portalu mysli, ze np na ukrainie sie rodzi wiecej zjebow niz w Polsce. Ciekawe kto o tym decyduje ? A co z kolega co zabil ta 10 letnia dzeiwczynke ? to byl super dumny polak ? Albo ten co dzisiaj w nocy u mnie w miesice zasztyletowal laske bo cos mu odjebalo. To tez ten dumny i wspanialy polak ? Nie o nich powiecie , ze to przestepcy debile itp. ale jak w innym kraju ktos cos takiego zrobi to odrazu caly narod jest zjebany. Kiedys to byla normalna strona na ktorej mozna sie bylo posmiach z czasem strasznych, chorych rzeczy a teraz jest tu tylko bande rasistowskich debili.
Żeby was jeszcze bardziej wkurwić dodam, że przyjeżdżają do nas na studia i dostają stypendia za pochodzenie, bo studiować w większości im się nie chce, ale spoko sposób na uniknięcie służby wojskowej to czemu by nie. Jak głupie polaki jeszcze hajsem sypną.
Po co? Po co bić innego człowieka który nic ci nie zawinił?
Kurwa dzieci nie bije ale temu kaszojadowi to bym zajebał trepa na łeb by się złożył jak transformers.... nienawidzę takich kurwiów
Bez powodu- owszem źle. Ale sam kiedyś niestety musiałem takiemu brudasowi wytłumaczyć parę zasad pięściami i butami po sytuacji jak w autobusie podszedł do mojej lubej, wyciągnął ptaka i zaczął jej machać przed twarzą wykrzykujac jak on to by ją zrobił. Osobiście jestem w chuj negatywnie nastawiony do takich "ludzi" ale bez powodu nikt w czape dostać nie powinien.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów