Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem co do końca koty mają ze zjadaniem. Podobnie jest jak kociak urodzi się martwy, to kotka go opierdoli.
Może właśnie dokonywał aborcji
Koty są pojebane po jednym dniu już wpierdalają ludzkie zwłoki. Psy z kolei dopiero kiedy będą głodować. Jebac koty
Słyszałem, że niektóre nawet za życia, gryzą po grdyce stare baby na śnie
kurwa, kto to drapieżnik i jako drapieżnik będzie wpierdalał mięso. nawet jak to by było mięso innego kota. a wy myślicie, że te wasze azory czy inne reksie to was nie wpierdolą jak przyjdzie głód?
Nie. Pies właściciela nigdy nie zje prędzej zdechnie z głodu. A koty to pedały co wpierdolą wszystko.
Nie. Pies właściciela nigdy nie zje prędzej zdechnie z głodu.
Ty to piszesz na poważnie czy jaja sobie robisz? Bo jeśli na poważnie to chyba nie widziałaś tych wszystkich tematów na sadolu gdzie pieski wpierdalały swoich właścicieli. Najbardziej smakują im policzki Człowieka wpierdoli pies, kot, mrówka i człowiek też człowieka wpierdoli, więc te romantyczne przypowieści możesz sobie wsadzić w cipkę
Nie wiem co do końca koty mają ze zjadaniem. Podobnie jest jak kociak urodzi się martwy, to kotka go opierdoli.
Ty to piszesz na poważnie czy jaja sobie robisz? Bo jeśli na poważnie to chyba nie widziałaś tych wszystkich tematów na sadolu gdzie pieski wpierdalały swoich właścicieli. Najbardziej smakują im policzki Człowieka wpierdoli pies, kot, mrówka i człowiek też człowieka wpierdoli, więc te romantyczne przypowieści możesz sobie wsadzić w cipkę
Co tam kapusiu. Innym cisnąć możesz a jak ci się odpowie to zgłaszasz komentarze do admina ha ha żal mu cie.
Co tam kapusiu. Innym cisnąć możesz a jak ci się odpowie to zgłaszasz komentarze do admina ha ha żal mu cie.
Nic nie zgłaszałem, nie jestem kapusiem. Ładnie ci się we łbie popierdoliło, słonko. Nawet nie wiem co mi napisałaś. Gdy ktoś podpierdala, to pod ostrzeżeniem jest adnotacja, że użytkownik taki a taki poczuł się urażony, a teraz odszczekuj coś napisała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów