Dezynfekcja kubka.
Dezynfekcja kubka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dezynfekcja, dezynfekcją bo należy się zabezpieczać wszelkimi możliwymi sposobami, ale strasznie wk***ił mnie tym wyrzuceniem wieczka od kawy na podłodę.
Taki buracki gest pełen pogardy dla człowieka w pracy, chętnie naplułbym mu w mordę.
Za takie rzeczy to teraz z 5 lat można wyłapać.
Nie istnieje takie coś jak "opętanie".
Istnieje i wszystko zależy od stanu. Wpierw nawet jeśli dana osoba czuję że "coś jest nie tak" nawet jeśli uda się do egzorcysty, zostanie skierowana na badania psychiatryczne. Jeśli psychiatra nic nie stwierdzi odprawiany jest egzorcyzm.
Dezynfekcja, dezynfekcją bo należy się zabezpieczać wszelkimi możliwymi sposobami, ale strasznie wkurwił mnie tym wyrzuceniem wieczka od kawy na podłodę.
Taki buracki gest pełen pogardy dla człowieka w pracy, chętnie naplułbym mu w mordę.
Chciał rzucić na ten blat, ale za daleko poleciało... (w sumie lepiej, żeby spadło na podłogę w środku niż przed budynkiem), poza tym przeprosił i podziękował. Ale fakt, mógł się wychylić i odłożyć, a nie rzucać.
Dezynfekcja, dezynfekcją bo należy się zabezpieczać wszelkimi możliwymi sposobami, ale strasznie wkurwił mnie tym wyrzuceniem wieczka od kawy na podłodę.
Wiesz, człowiek rozumny który chce się zabezpieczyć po prostu weźmie i wyjdzie z domu z termosem lub kubkiem termicznym.
Kawa to nie jest źródło 1 potrzeby żeby latać i kupować na mieście
Brytol i wszystko jasne
Tak kurwa, Brytol, i kupił tanie auto z Polski z kierą po lewej stronie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów