Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Kawały o Sosnowcu
Sosnowiec_jest_be • 2013-10-07, 22:51
-Czy znasz 15 lepszych miejsc od Sosnowca?
-Tak. To będzie 15 przypadkowych ulic w Katowicach.

---

-Czy Sosnowiec należy do Polski?
-A czy murzyni należą do społeczeństwa?

---

-Jak czuje się cygan w Sosnowcu?
-Jak w domu.

---

Rybak z Katowic wyłowił złotą rybkę . Tradycyjnie ta się odzywa:
-Masz jedno życzenie.
-Chcę by Sosnowiec zniknął z mapy Polski.
Rybka zaczyna płakać, krztusi sie i ledwo mówi przez łzy:
-Dobra masz jeszcze dwa!

---

Co jest gorszego od bezrobotnego, śmierdzącego czarnego cygana?
Wyjazd służbowy do Sosnowca.

---

Skąd się biorą ludzie w Sosnowcu?
Przejeżdżają przypadkiem.

---

Dlaczego Hitler nie zamykał żydów w Sosnowcu?
Bo on też miał ludzkie odruchy.

---

Skąd się wzięła nazwa Sosnowiec?
A kogo to obchodzi?

---

Gdybyś miał wybierać między zaoraniem Sosnowca a pokojem na świecie, to jakiej koparki byś użył?

---

Dlaczego Sosnowiec tak wszystkim przeszkadza?
Z tego samego powodu co gówno na środku pokoju.

---

Facet idzie chodnikiem w Katowicach i widzi płaczącą dziewczynkę.
-Co się stało, dlaczego płaczesz?- pyta.
-Zgubiłam się!
-A skąd jesteś.
-Z Sosnowca.
Facet poszedł dalej.

---

Czy można umrzeć bogatym, rodząc się biednym? Można!
Czy można umrzeć biednym, rodząc się biednym? Można!
Czy można urodzić się w Sosnowcu i umrzeć gdzieś indziej? Nie
Czy można urodzić się w Sosnowcu i umrzeć w Sosnowcu? Trzeba.

---

Pedał trafił do więzienia za molestowanie dzieci. Koledzy z celi dowiedzieli się o jego przeszłości, więc nie miał lekko. Ruchany non stop, dzień i noc, we wszystko co można. Pewnego razu gdy brał w dupę usłyszał: "Te pedał a skąd ty w ogóle jesteś?". Pedał otarł ryj ze spermy i mówi "Z Sosnowca". Następnego ranka w gazetach pojawił się nagłówek "W Katowickim więzieniu powiesiło się 4 skazanych, kolega z celi nie wie co się stało".
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fdM 2013-10-08, 14:16
Co wy tu za filozofie dorabiacie, po prostu Sosnowiec to straszna dziura i należy się z niego śmiać.
ha ha ha
MdF napisał/a:

"MdF"

Twój nick wygląda jakoś znajomo..
Zgłoś
Sosnowiec_jest_be 2013-10-08, 15:08
Co jest śmieszniejsze od Sosnowca?

Posty sadoli z Sosnowca.
Zgłoś
MateuszMmz 2013-10-08, 17:16 2
Szczam_na_koło Za teksty typu "Polska bez Śląska" chuj w dupe. Wiesz czemu? Bo jedno to śmiać się z Sosnowca/Warszawy, a co innego mówić, że ma się wyjebane na fragment własnego państwa. Tak samo ruscy się śmieją z Czelabińska, tak i my się nabijamy z Sosnowca ALE nikt tu nie mówi o żadnych podziałach. Już kiedyś ktoś tak mądrze rozdzielił Polskę na dzielnice, bo każdy chciał mieć swój "kraj". A gówno z tego wyszło. Zresztą chyba nie muszę ci mówić czym skutkuje takie stopniowe rozdrabnianie państwa
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-10-08, 17:28
MateuszMmz napisał/a:

Szczam_na_koło Za teksty typu "Polska bez Śląska" chuj w dupe. Wiesz czemu? Bo jedno to śmiać się z Sosnowca/Warszawy, a co innego mówić, że ma się wyjebane na fragment własnego państwa. Tak samo ruscy się śmieją z Czelabińska, tak i my się nabijamy z Sosnowca ALE nikt tu nie mówi o żadnych podziałach. Już kiedyś ktoś tak mądrze rozdzielił Polskę na dzielnice, bo każdy chciał mieć swój "kraj". A gówno z tego wyszło. Zresztą chyba nie muszę ci mówić czym skutkuje takie stopniowe rozdrabnianie państwa

No już? Czy jeszcze sraka trzyma?
Zacznij pisać takie wypociny do RAŚ a potem się do mnie przypierdalaj.
Z resztą Ja zdania nie zmienie, nie My mamy problem do hanysów tylko wiecznie kurwa oni ze ślask kurwa polske zbudował i mamy ich po dupach całować... A idź kurwa nawet mi sie nie chce rozwijać tego tematu.
Zgłoś
dooniu 2013-10-08, 18:03 1
Sosnowiec_jest_be to drugie konto Bongusia... Wyżywa się na Sadolu, bo sam jest z Sosnowca

Kawały w dechę
Zgłoś
czerwo64 2013-10-08, 19:09
Szczam_na_koło, czlowieku, po co sie wypowiadzasz? nie mieszkasz na slasku, wiec nie pierdol, ja mowie o polakach ktorzy tu przyjechali i nie szanuja naszych tradycji jak np muzlumanie w anglii, ja do polski nic nie maqm, jestem potomkiem slazaczki a ojciec pochodzi z malopolski, ja mieszkam na stale w niemczech, do polakow nic nie mam tylko do porzyjezdnych dupkow czepiajacych sie nas. jak sie skoncza dofinansowania z unii to juz nie bedzie tak ciekawie, poki co slask ma najnizsze rachunki przy najwyzszych zaeobkach srednich, wiec zyje sie tu dosc komfortowo finansowo, o degradacji srodowiska nie bede przypominal. zreszta ja juz sie nie bede rozwodzil na ten temat to sprawa nasza, slaska, gorol podskoczy to dostanie w morde i tyle. ehh . nawiazujac do twojego avatara, trzymaj sie kurwa prawego pasu tym jebanym tirem bo co wjezdzam do polski to sie kurwa barany wyprzedzacie po 200km. zreszta widac po tobie ze nie jestes polakiem tylko polaczkiem, ANTY HANYS kurwa kraju wytrzymac sie nie da jeden baran na drugiego naskakuje. nienawidze niemcow, ale ich zyczliwosc i chec do pomocy (niezaleznie czy jest szczera czy troche przesadzana) to jednak daje kofort spopkojnego zyciue, a nie wiecznie wydzierajace sie mordy twojego pokroju , kim nie jestes i komu nie wpierdolisz. Sorry prezentujesz zbyt niski poziom intelektualny a twe argumenty sa glosne ale bardzo slabe.
Zgłoś
barteczek 2013-10-08, 20:10 1
czerwo64 napisał/a:

dla wszystkich co nierozumieja o co chodzi z kawalami o sosnowcu... [waznym miastem jest tez Jastrzebie Zdroj- taki sosnowiec 2] otoz ppo odkryciu nna terenie slaska [ktry zawsze walczyl o niepodleglosc Polski - byly powstania slaskie] ze wzgledu na mozliwosci i brak sily roboczej zaczeto sciagac ludzi z calej polski do pracy na slasku, kopalnie huty itp. no i tu zjechali. Problem jest tejgo typu, ze slask ma warunki do powstania osobnego panstwa, kulura, język, tradycja i historia - ci co choc troche sie uczyli, wiedza ze to fundamenty panstwowosci. Wszystko byloby ok, gdyby nie fakt zer w tych czasach, polacy ktorzy osiedlili sie na slasku ktory ich zywi i chroni przed jebana bieda na mazurach czy podkarpaciu, zaczeli cwaniakowac na slasku i kpic ze slaskosci , temu takie buraki z sosnowca czy z jastrzebia zdroju, regularnie dostaja wpierdol i tzw brak szacunku, bo ie dosc ze kurwy sie tu zagniezdzily i korzystaja z dobrobytu, to bezczelnie nasmiewaja sie z naszych slaskich tradycji i kultury. takich dupkow i smieci tepimy, temu sosnowiec i j-z dostaje w dupe i to ostro, bo to najczesciej potomkowie ludzie bez szans, wiedzy, perspektyw itd ktorych slask uratowal. a te kurwy sie tu panosza, wiec zostana odpowiednio ocenione przez nas. kolejnym waznym aspektem jest to zeby nie mylic Slaska ze slaskiem opolskim gdzie mieszka potomstwo szwbow jebanych, czyli niemcy, slazacy to zawsze byli slazacy i nieiwele z niemacmi maja wspolnego, w wojewodztwie opolskim np nawet miejscowosci legalnie sa nazwane po polsku, a pod polska nazwa jest nzwa niemiecka, te kurwy nawte nie chcialy byc wojewodztwem slaskim, bo ci stasi wiedza ze mialo byc 15 a nie 16 wojewodztw, te 16 to opolskie od skurwqialych niemieckich potomkow. wiec poslko rrespekt dla slaska, bo jakby nas nie bylo, to procz poznania warszawy i wrocka, to byscie kurwa ssali ziemniaka jak na naszej wschodniej granicy. tyle.

ch*ja znasz się na historii regionu. jak byś nie wiedział to tak zwane zagłębie dąbrowskie zawsze należało do Polski czyli sosnowiec, będzin czy dąbrowa górnicza i jak byś poczytał trochę historii to byś wiedział że te tereny nie zostały nigdy utracone przez Polskę. piszesz o tym że na śląsku były powstania śląskie ale zapomniałeś że jak były zabory to na śląsku nikt nie myślał o robieniu powstania przeciw prusom a na zagłębiu było powstanie styczniowe i na koniec sosnowiec, będzin czy dąbrowa górnicza to nie śląsk tylko tereny małopolski zachodniej i nie możesz mówić że oni niszczą waszą kulturą po przez bycie u siebie w części małopolski która jest w woj. śląskim nawet po herbach tych miast widać nie mają gówno wspólnego z śląskiem ponieważ miasta śląskie mają bardzo zbliżone do siebie herby pod względem kolorystki i symboli a w miastach zagłębiowskich są całkiem inne np. herb będzina na którym jest mur który symbolizuje granicę Polski, jest otwarta brama która symolem jest handlu który kwitł w tym mieście i jest korona która jest symbolem nadania praw miejskich przez kazimierza wielkiego. a te żarty które są w tym temacie umieszczone są nie które nie na miejscu np. z tym hitlerem to dla widomości waszej w sosnowcu i będzinie było getto gdzie jak był wywóz do auschwitz to były to jedne z najbogatszych wywozów pod względem majątku jaki posiadali żydzi i polacy w sosnowcu i będzinie co jest nawet opisane przez Borowskiego który opisywał swój pobyt w auschwitz [/b]
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-10-08, 20:59 3
czerwo64 napisał/a:

Szczam_na_koło, czlowieku, po co sie wypowiadzasz? nie mieszkasz na slasku, wiec nie pierdol, ja mowie o polakach ktorzy tu przyjechali i nie szanuja naszych tradycji jak np muzlumanie w anglii, ja do polski nic nie maqm, jestem potomkiem slazaczki a ojciec pochodzi z malopolski, ja mieszkam na stale w niemczech, do polakow nic nie mam tylko do porzyjezdnych dupkow czepiajacych sie nas. jak sie skoncza dofinansowania z unii to juz nie bedzie tak ciekawie, poki co slask ma najnizsze rachunki przy najwyzszych zaeobkach srednich, wiec zyje sie tu dosc komfortowo finansowo, o degradacji srodowiska nie bede przypominal. zreszta ja juz sie nie bede rozwodzil na ten temat to sprawa nasza, slaska, gorol podskoczy to dostanie w morde i tyle. ehh . nawiazujac do twojego avatara, trzymaj sie kurwa prawego pasu tym jebanym tirem bo co wjezdzam do polski to sie kurwa barany wyprzedzacie po 200km. zreszta widac po tobie ze nie jestes polakiem tylko polaczkiem, ANTY HANYS kurwa kraju wytrzymac sie nie da jeden baran na drugiego naskakuje. nienawidze niemcow, ale ich zyczliwosc i chec do pomocy (niezaleznie czy jest szczera czy troche przesadzana) to jednak daje kofort spopkojnego zyciue, a nie wiecznie wydzierajace sie mordy twojego pokroju , kim nie jestes i komu nie wpierdolisz. Sorry prezentujesz zbyt niski poziom intelektualny a twe argumenty sa glosne ale bardzo slabe.

Tak do twojej wiadomości imbecylu Bielsko-Biała jest w województwie śląskim.
hanysowo kradnie pieniądze na prawo i lewo.
Po drugie poziom twojej wypowiedzi jest blisko szamba.
Mówisz że żyje się na śląsku dobrze a mieszkasz w swojej ojczyźnie... niemczech ciekawe co ty o tym mozęsz wiedzieć...
Pewnie też w niczym większym niż twój opel nie siedziałeś więc proszę zamknij łaskawie ryj bo pierdolisz jak potłuczony.
Ślask to obecnie ruina i żulernia która ciągnie kase za nic.
"Gorol podskoczy i dostanie w ryj"? Ciekawe jak to zrobisz panie mocny w gębie w internecie
A teraz idź obrobić berło jakiemuś hansowi czy innemu dietmarowi folksdojczu!
Właśnie takich jak ty bym się chętnie pozbył, nie wracaj już nigdy będzie mniej śmierdziało.
Zgłoś
Sosnowiec_jest_be 2013-10-08, 21:49 1
Szczam_na_koło napisał/a:

Tak do twojej wiadomości imbecylu Bielsko-Biała jest w województwie śląskim.
hanysowo kradnie pieniądze na prawo i lewo.
Po drugie poziom twojej wypowiedzi jest blisko szamba.
Mówisz że żyje się na śląsku dobrze a mieszkasz w swojej ojczyźnie... niemczech ciekawe co ty o tym mozęsz wiedzieć...
Pewnie też w niczym większym niż twój opel nie siedziałeś więc proszę zamknij łaskawie ryj bo pierdolisz jak potłuczony.
Ślask to obecnie ruina i żulernia która ciągnie kase za nic.
"Gorol podskoczy i dostanie w ryj"? Ciekawe jak to zrobisz panie mocny w gębie w internecie
A teraz idź obrobić berło jakiemuś hansowi czy innemu dietmarowi folksdojczu!
Właśnie takich jak ty bym się chętnie pozbył, nie wracaj już nigdy będzie mniej śmierdziało.

jak jesteś z Sosnowca to nie musisz się tym chwalić na lewo i prawo. Nie ma czym.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-10-08, 22:37
Sosnowiec_jest_be napisał/a:

jak jesteś z Sosnowca to nie musisz się tym chwalić na lewo i prawo. Nie ma czym.

Widać z czytaniem ze zrozumieniem jak i z inteligencją tak samo, czyli dno.
Matołku i marny trollu Bielsko-Biała!
Zgłoś
Sosnowiec_jest_be 2013-10-08, 22:57 1
Szczam_na_koło napisał/a:

Widać z czytaniem ze zrozumieniem jak i z inteligencją tak samo, czyli dno.
Matołku i marny trollu Bielsko-Biała!

Szczam_na_Ciebie
Zgłoś
czszrzdz 2013-10-09, 1:33
Lel, jestem z Chełma. Z biednego wschodu, Prawie Ukraina. Tu tylko ludzie zimniory wcinają, dobrze jak nie zmarznięte. Żarówkę ostatni raz widziałem na wycieczce do Lublina (dalej autobusy nie jeżdżą). I wiecie co? Przynajmniej nauczyłem się poprawnie pisać po polsku i chować swoje kompleksy. Wy wszyscy hanysy, ślązaki, gorole zasługujecie na chłostę (u nas wciąż tak się kara ludzi), bo wywyższacie się dzięki byle czemu. Jedna wasza jucha, tak jak i moja. Kończę, prąd mi zaraz odłączą.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-10-09, 2:57
czszrzdz napisał/a:

Lel, jestem z Chełma. Z biednego wschodu, Prawie Ukraina. Tu tylko ludzie zimniory wcinają, dobrze jak nie zmarznięte. Żarówkę ostatni raz widziałem na wycieczce do Lublina (dalej autobusy nie jeżdżą). I wiecie co? Przynajmniej nauczyłem się poprawnie pisać po polsku i chować swoje kompleksy. Wy wszyscy hanysy, ślązaki, gorole zasługujecie na chłostę (u nas wciąż tak się kara ludzi), bo wywyższacie się dzięki byle czemu. Jedna wasza jucha, tak jak i moja. Kończę, prąd mi zaraz odłączą.

No i w profilu masz "Skąd: Helm" A ponoć jesteś z Chełma... Dobrą miałeś tą szkołę widać, szkoda że wujek google nie dociera w profil użyszkodnika na Sadolu

Tutaj tak profilaktycznie co byś mi jutro nie napisał że sobie coś wymyśliłem:

Zgłoś
adam85tg 2013-10-09, 7:58
Mój ulubiony
Na kopalni:
Szteiger szola się urwała!!!
Stało się co komu?
Nic nikomu się nie stało ino pięciu goroli z Sosnowca zabiło.
Zgłoś
Pavulina 2013-10-09, 15:55 1
Czy znasz 15 lepszych miejsc od Katowic?
-Tak. To będzie 15 przypadkowych ulic w Sosnowcu.

---

-Czy Katowice należą do Polski?
-A czy murzyni należą do społeczeństwa?

---

-Jak czuje się cygan w Katowicach?
-Jak w domu.

---

Rybak z Sosnowca wyłowił złotą rybkę . Tradycyjnie ta się odzywa:
-Masz jedno życzenie.
-Chcę by Katowice znikneły z mapy Polski.
Rybka zaczyna płakać, krztusi sie i ledwo mówi przez łzy:
-Dobra masz jeszcze dwa!

---

Co jest gorszego od bezrobotnego, śmierdzącego czarnego cygana?
Wyjazd służbowy do Katowic.

---

Skąd się biorą ludzie w Katowicach?
Przejeżdżają przypadkiem.

---

Dlaczego Hitler nie zamykał żydów w Katowicach?
Bo on też miał ludzkie odruchy.

---

Skąd się wzięła nazwa Katowice?
A kogo to obchodzi?

---

Gdybyś miał wybierać między zaoraniem Katowic a pokojem na świecie, to jakiej koparki byś użył?

---

Dlaczego Katowice tak wszystkim przeszkadzają?
Z tego samego powodu co gówno na środku pokoju.

---

Facet idzie chodnikiem w Sosnowcu i widzi płaczącą dziewczynkę.
-Co się stało, dlaczego płaczesz?- pyta.
-Zgubiłam się!
-A skąd jesteś.
-Z Katowic.
Facet poszedł dalej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem