Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrzucić film o rusku i nagle się onuce zbiegają i krzyczą o Ukrainie i banderowcach, jebane lemingi, taka piękna ta rosja to zawijajcie się do niej a nie będziecie ją wychwalać
A czemu to Ty nie zawiniesz się gdzieś na zachód do cudownej i postępowej cywilizacji multikulti. Będziesz mógł na co dzień słuchać zawodzenia meczetów, uprawiać murzyńskie sporty w supermarketach, a nawet zmienić płeć i z parytetu dostać fajną posadkę w zarządzie. Co Cię zatrzymuje? Po co męczyć się w tej zaśniedziałej konserwatywnej Polszy?
Ty pewnie z tych co pytają "Lech czy Legia? i spuszczają wpierdol za złą odpowiedź?
Skądżeś debilu to wywnioskował?????
Ach Ci biedni rosjanie. To wojna putina rosjanie jej nie popierają. Oni są przeciwni
Jak mnie wkurwiają ci, którzy twierdzą to na poważnie. Wszystkich ruskich należy deportować z UE do ich zasranego radzieckiego raju.
Ale wam tv sprała beret. On ma tyle wspólnego z Putinem co ty z kaczorem. Czekać tylko jak ukrócą Ukraińcom socjal i będą nas napierdalać za decyzję polityczne
Tak, tak. Dokładnie tak samo jak każdy Niemiec potem mówił że on w wojsku to w orkiestrze grał. Ruskie ścierwa przez lata wiwatowały Putinowi, tak jak Niemcy Hitlerowi, a dopiero jak im osobiście zaczął się palić grunt pod nogami to oni niby "Austriacy" są, a nie żadni "Niemcy".
Tak, tak. Dokładnie tak samo jak każdy Niemiec potem mówił że on w wojsku to w orkiestrze grał. Ruskie ścierwa przez lata wiwatowały Putinowi, tak jak Niemcy Hitlerowi, a dopiero jak im osobiście zaczął się palić grunt pod nogami to oni niby "Austriacy" są, a nie żadni "Niemcy".
A Ty nie wiwatowałeś Bidenowi, który teraz bombarduje Syrie?
Wrzucić film o rusku i nagle się onuce zbiegają i krzyczą o Ukrainie i banderowcach, jebane lemingi, taka piękna ta rosja to zawijajcie się do niej a nie będziecie ją wychwalać
Mykoła, przecież wy jesteście tacy sami jak ruskie. Co Ty bredzisz?
ruskich trzeba uczyć ich metodami. Dostanie wpierdol jeden ruski, a dowie się dziesięciu. Następni będą już wiedzieli czyj jest Krym
Super bystrzaku, doskonały pretekst dla tamtych "pseudo władz" do wprowadzenia zaostrzeń, z powodu napaści na "niewinnych" cywili.
Chociaż tu akurat mam stosunek ambiwalentny - na pewno gdzieś tam są dobrzy rosjanie, ale to chyba nie jest czas na weryfikację...
Bij moskala!
Nie no zajebać wystraszonemu typowi gazem po ryju i kopać go w przynajmniej dwóch.. No kozaki że ja pierdole xd
Żaden typ, żaden człowiek, nikt równy Polakowi, kacapskie ścierwo trzeba wyplewić raz na zawsze. A pierdolić to takie cioty jak ty.
Bardzo dobrze, niech się nigdy i nigdzie nie czują bezpiecznie, nie dość że kacap to jeszcze tchórz, ha tfu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów