📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No drift jest dużo łatwiejszy, ponieważ masz samochód do tego przeznaczony z większą mocą. W WRC jest mniejsza moc, ale pokonywanie zakrętów o wiele bardziej szybsze, a latanie bokami w rajdach to strata cennego czasu - ewentualnie próba wyratowania się z opresji. Wniosek jest taki, że drifterzy są dużo gorszymi kierowcami od rajdowców.
Wystarczy wpisać Ken Block vs Kubica, którzy się ścigają na jednym torze i Kubica pomimo jednej sprawnej ręki robi Kena jak dziecko, mając lepszy czas na krótkim torze o ponad 10 sekund.
Wystarczy wpisać Ken Block vs Kubica, którzy się ścigają na jednym torze i Kubica pomimo jednej sprawnej ręki robi Kena jak dziecko, mając lepszy czas na krótkim torze o ponad 10 sekund.
Ostatnio, przypadkowo przechodziłem obok takiego zlotu, a ze nigdy na żywo nie widziałem driftingu to stwierdziłem że to świetna okazja aby mieć ten pierwszy raz za sobą. Kiedy przeszedłem przez bramę udałem się do pierwszego lepszego z tych bardziej bajeranckich aut, przez otwartą szybę dojrzałem pewien mankament który uwieczniłem na zdjęciu. Zszokowany po zadaniu pytania "po co to" dostałem odpowiedź że każdy kierowca rajdowiec lubi trzymać kij w ręku. Moje wątpliwości zostały rozwiane, odszedłem, i nigdy już nie byłem na takim widowisku. A jakie są wasze wrażenia z takich atrakcji?
każdy polski sebix w bmw też da radę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów