📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panowie pierdolicie i tyle. Jest nowy temat? Jest! Jest na co popatrzeć? Jest! Więc cicho siedźcie, bo hard ma większy zasób 'mózgowego pierdolca' niż kilka tych fotek:)
Stary masz na bani .
hahahha ;d ten jego kutas mnie rozpierdala ( tak ma wiekszego ode mnie )
A masz takie z kucykami pony?
chcąc nie chcąc musiałem otworzyć komentarze, aby napisać, iż Twoi starzy są w kurwę zawzięci i zrobili z dwóch dup, dwóch penisów takiego dzieciaka jak TY. Brawo!
Pierdolicie.Zajebiste to jest
To przebijanie cycków chyba na podstawie jednego filmu
To przebijanie cycków chyba na podstawie jednego filmu
mikEWrona napisał/a:
hahahha ;d ten jego kutas mnie rozpierdala ( tak ma wiekszego ode mnie )
Lalka ma.... chuj wie ile ale załóżmy że 15 cm
Więc ten kutas miał z... 3 cm
Pytanie nasuwa się jedno:
Jak ty kurwa szczasz ??
Na siedząco ??
Wreszcie kurwa! Wreszcie coś godne tego portalu a nie jakieś gówna cygańskie.
Więcej takich tematów.
Więcej takich tematów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów