jak można spierdolić takie numery grając je na jakimś 'kibordzie' ..
Ten "keyboard" to Roland RD-700NX, jedno z lepszych pianin cyfrowych (mowie to jako pianista). To nie pierdziawka w stylu casio za 200 PLN, tylko instrument za ponad 2k Euro. Warto pomyslec o czyms lepszym do odsluchu niz pierdziawki komputerowe.
Dla waszej wiadomości, istnieje coś takiego jak pianino cyfrowe, te na filmiku jest jedno z lepszych
A dźwięki ma świetne tylko po prostu nie pasują do niektórych utworów Raining blood i High Hopes jej trochę chujowo wyszedł.
Za to Toxycity w jej wykonaniu jest genialnie!
i w dodatku na głownej....no ja pierdole
Proszę bardzo
PS to pierwsze mi do gustu przypadło, to drugie nie bo za często trzeba replay wciskać
Jesteś tu od pół roku a pierdolisz jakbyś był od załozenia strony. Na Sadisticu zawsze byli bardziej lub mniej utalentowani ludzie, wraz ze skurwysynami i absurdami dnia codziennego. Brakuje ci ostrych cięć, okaleczeń? Idź na harda tam został "prawdziwy" Sadistic. Poza tym laska gra świetną i prawdziwą muzę i można jej zazdrościć talentu i uważam, że to jak najbardziej nadaje się na tą stronę, bardziej niż jakieś chujowe dubstepy i inne
To jeszcze coś dodam:
H5
@up
Jesteś tu od pół roku a pierdolisz jakbyś był od załozenia strony. Na Sadisticu zawsze byli bardziej lub mniej utalentowani ludzie, wraz ze skurwysynami i absurdami dnia codziennego. Brakuje ci ostrych cięć, okaleczeń? Idź na harda tam został "prawdziwy" Sadistic. Poza tym laska gra świetną i prawdziwą muzę i można jej zazdrościć talentu i uważam, że to jak najbardziej nadaje się na tą stronę, bardziej niż jakieś chujowe dubstepy i inne
to że mam konto od maja nie znaczy że wcześniej tu nie zaglądałem. Nie brakuje mi ostrych cięć i okaleczeń ale uważam, że temat muzyki (szczególnie takiego gówna jak ten kibordzik - 1000000000 razy gorsze od oryginału) powinien być poruszany na innym forum, tym bardziej że 99% użytkowników to ograniczone brudasy, które potrafią tylko klaskać do metalu itp, a całą reszte uważają za spierdoline. Co zresztą potwierdziłeś swoim postem
ps. sam słucham rocka, czasem czegoś mocniejszego ale się nie ograniczam. I sądziłem, że już wystarczająco wiele dyskusji o muzyce przewineło się przez to formum, żeby tego tematu nie poruszać zamieszczająć jakieś popierdywanie brzydkiej dupy (jakkolwiek by nie była utalentowana)
(mowie to jako pianista)
Chyba piszesz ...
Warto pomyslec o czyms lepszym do odsluchu niz pierdziawki komputerowe.
Tak sie zastanawiam czy piszesz tu o tych co ma Vika? Jesli tak to chyba sie pomyliles.. to sennheiser hd598 w dniu premiery kosztoway okolo 1k - teraz kolo 700/800 - w DE widzialem je za okolo 850 zl
A wiec to nie sa zwykle pierdziwki komputerowe - no chyba ze dla Ciebie pierdziawki to sprzet za okolo 800 zl ;]
Co do pianinka sie zgadzam, bdb. Aczkolwiek wole yamahe ;P
Gdybym pisal do Viki, to bym jej to napisal na YT ew. na maila. Pisalem to do "filipczax_ck" skoro twierdzil, ze to pianino nie ma dynamiki. Sam mam podlaczone pod swojego RD 700 Sennheisery 558.
Rzecz w tym, ze mam pod niego podlaczone rowniez Logitechy Z-5500 (stare ale jare) i dzwiek wydaje mi sie plaski. Trzeba sie bawic ustawieniami eq itp. zeby to jako-tako brzmialo. W najblizszej przyszlosci planuje zakup malego piecyka pod to pianinko. Ten RD to moj pierwszy "kibordzik" jak to zostalo nazwane. Przed tem tylko pianino i jestem bardzo zadowolony.
@sense
Gdybym pisal do Viki, to bym jej to napisal na YT ew. na maila. Pisalem to do "filipczax_ck" skoro twierdzil, ze to pianino nie ma dynamiki. Sam mam podlaczone pod swojego RD 700 Sennheisery 558.
Rzecz w tym, ze mam pod niego podlaczone rowniez Logitechy Z-5500 (stare ale jare) i dzwiek wydaje mi sie plaski. Trzeba sie bawic ustawieniami eq itp. zeby to jako-tako brzmialo. W najblizszej przyszlosci planuje zakup malego piecyka pod to pianinko. Ten RD to moj pierwszy "kibordzik" jak to zostalo nazwane. Przed tem tylko pianino i jestem bardzo zadowolony.
Szczerze to denerwuje mnie nazywanie pianina cyfrowego keyboardem ;p
Sam mam yamahe p-120 i kazdy kto widzi mowi "fajny keyboard" wrrrr! a sluchawki takie jak wspominalem sennheiser hd 598 aczkolwiek mam kilka uwag do nich...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów