18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kibel na uczelni
mastmc • 2014-03-29, 13:09
Witam (psych+sad)ole i (psych+sad)olki
Przedstawiam oto ciekawe zjawisko występujące w kiblu na mojej pięknej uczelni. Biorąc pod uwagę że budynek odebrano w 2007 roku a "usterka" nie została jeszcze wyeliminowana zastanawiam się czy to nie ja jestem pojebany i nie rozumiem futurystycznej wizji panów projektantów (liczę na wyjaśnienia ekspertów). Dla zainteresowanych dodam, że jest to budynek C13 PWr-u.

Na koniec gdyby ktoś zastanawiał się 'co w tym kurwa sadolowego ?' niech spróbuje wyobrazić sobie, że podziwia akurat majestat budynku, gdy nagle dostrzega w okienku srająca dupę grubej pani z dziekanatu.
Zgłoś
Jess 2014-03-29, 21:19
Z całej uczelni ściągają ludzie, żeby srać w C-13... W damskich tam nie widzę nic nadzwyczajnego, ale kumpel mówił, że w męskim jest napis (jeśli dobrze pamiętam) "jeśli przyszedłeś tu z innego budynku żeby się wysrać postaw X". I podobno dość sporo tych krzyżyków było
Zgłoś
crackit 2014-03-29, 23:58
Studiowałem tam jakiś czas temu - akurat jak kończyłem to oddawali ten budynek do użytku i wiecie co - ludzie się chwalili, że "elewacja (te dziurki) to odwzorowanie współczesnej techniki - karty perforowanej"... (dla niewtajemniczonych proponuję wiki )... kurwa w 2007 roku karta perforowana LOOOL...

A swoją drogą - wykończyli ten budynek? bo z tego co ja pamiętam to zgodnie z planami:
-brakowało parkingu podziemnego (EPIC!!! wykonawca nie zauważył na planie
-brakowało wykończenia holu i korytarzy (żel beton straszył mocno)
-brakowało paneli słonecznych w dachu w kilku miejscach
-klimatyzacja nie działała, bo nie była zamontowana (znowu wykonawca nie zauważył że taka ma być )
-na szybach na dachu nie było filtrów i w lecie temp. w wybranych pomieszczeniach osiągała 45-50 stopni

smaczków było więcej - pozdro!
Zgłoś
lapsikoss 2014-03-30, 1:33
@crackit
Wykończeń w budynku prawie na pewnomiało nie być, takie założenie architektoniczne, niektórym się to zresztą podoba, choć faktycznie wygląda okropnie. Budynek ma mnóstwo wad, a jednak kloc dostał nagrodę w konkursie "Dolnośląska Budowa Roku 2007-2008".
A Twoja stara otwiera okna w C-13.
Zgłoś
korinogaro 2014-03-30, 11:17
Największe pytanie jest do osoby która odbierała projekt. Po 1sze czy te okna faktycznie miały być zaraz nad podłogą czy osoba która projekt odbierała nie potrafiła go przeczytać. No i czy zorientował się ten ludź że tak oryginalnie umieszczone okno jest w kiblu.
Zgłoś
OliverSucks 2014-03-30, 11:42
Srałem w tym kiblu
Zgłoś
genghiskhan 2014-03-30, 11:44
OliverSucks napisał/a:

Srałem w tym kiblu

oł yeah
wpisujcie miasta
Zgłoś
boot212 2014-03-30, 14:53 1
Twoja stara otwiera okna w c-13

Najlepsza to jest wentylacja w klopach na samym dole, jebie gównem na całym korytarzu.
Zgłoś
lewoskrzydlowy 2014-03-31, 18:10
To jest chuj.
Najlepiej umiejscowiony kibel na PWr jest w D20 chyba na 7. piętrze. Zajebisty widok podczas srania na panorame Wrocławia.

Trafiłem tam przypadkiem, zostałem, a teraz mówią do mnie 'panie inżynierze'
Zgłoś
2................d 2014-03-31, 23:54
lewoskrzydlowy dzięki za info, jutro obczaję po AK2
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów