Przyśpiewka kibiców Szachtara Donieck i Metalist Charków - Putin chuj. Cóż tyle co najwyżej mogą mu zrobić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa Putin be. A że zrobił w 2 tygodnie w Krymie to, czego Ukraina nie mogła przez 20 lat to nikt nie powie z naszych mediów. Wczoraj pytając pana Piotra Skwiecińskiego, dlaczego media zakłamują informacje i mataczą to odpowiedział, że z powodu finansów i poglądów politycznych. Piotr Skwieciński - redaktor z gazety "W Sieci".
lemo1029 napisał/a:
Taaa Putin be.
Ja nie mówie, że Putin be, nienawidzę ani tych Ukrainców, ani Ruskich, ale takiego prezydenta im trochę zazdroszczę.
Hubbi1 napisał/a:
W mediach teraz pochwalą kibice protestują i walczą o niepodległą Ukrainę. Ta sama sytuacja tylko że w Polsce i protest antyrządowy... Kibiole! Faszyści! Bandyci! Zwykli chuligani chcący rozpętać zamieszki!
I to ma być najlepszy komentarz? Trzeba być debilem, żeby nie widzieć różnicy między rozróbą z wyrywaniem drzewek w cywilizowanej Europie, a walką o niepodległość swojego kraju, najechanego przez zaborcę. Tzn. dla Was to to samo, ale tylko dla Was. W Polsce od zmiany rządów są wybory (do tej pory nie przesądzone, nie macie prawa decydować za wszystkich Polaków, bo tak chcecie), a nie Putin czy banda agresywnych nacjonalistów. Pogódźcie się z tym kurwa w końcu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów