I taki doping to ja rozumiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I taki doping to ja rozumiem
Starożytne prawo sadistica brzmi "Są cycki - jest piwo"
Co tak mało piw?!?
Co tak mało piw?!?
nasrane we łbie
Vitu napisał/a:
Starożytne prawo sadistica brzmi "Są cycki - jest piwo"
Co tak mało piw?!?
cycki przestają robić wrażenie odkąd kobiety zaczęły być mężczyznami. Gimnazjalistki ciagna wajhy po kiblach, kurwią się w klubach.. cmon.. o co tu walczyć w ogóle i czym się jarać skoro każdy to ma.
Lexter napisał/a:
Ty jedyne co dotykałeś to pewnie te frytki o których piszesz
byś się bardzo mocno zdziwił.
Wygląda na taką, która nie ma oporów przed analem jeśli tylko jest dobrze rozkręcona.
Na taką wystarczą dresiarskie zachowanie, grypsy i wiedza na temat klubu. I zamiast kocham usłyszysz prędzej Legiaa, Legiaa i kobznij szluga. Nie znam innego zachowania wśród takich kobiet, niestety patola.
MalcolmX napisał/a:
"byś się bardzo mocno zdziwił jak bardzo podnieca mnie widok nagiego, otyłego mężczyzny ze sterczącą, 5 centymetrową kuśką, którą ledwo widać spod bujngo owłosienia łonowego"
To się nazywa parcie na szkło. Chętnie by komuś obciągnąła za załatwienie roboty w której mogła by obciągnął jeszcze komuś innemu ale bogatszemu ale niestety nikogo takiego nie zna. Nie ma komu obciągnąc wiec ruszamy na na internetowy, ,,targ różności". Może ktoś się zgłosi sam zeby mu obciagnac tylko trzeba dobrze zabajerowac.
SanEscobar94 napisał/a:
Atencyjna kurwa i tyle. Znacie typa co wystawia fujare i nią kręci w ramach nie wiem.. czegokolwiek kurwa?
a potem go aresztują
Pewnie długimi tygodniami przed meczem o tym myślała...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów