18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Kibicowski pociąg
Quintessential • 2012-11-30, 15:02
Ciekawy materiał, pokazujący jak kiedyś jeździło się na mecze wyjazdowe swojej drużyny tak zwanym "specjalem". Atrakcji nigdy nie brakowało...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
MareKSG 2012-11-30, 23:11 11
Widać, że film z czasów kiedy w Polsce działo się naprawdę źle pod względem wybryków "kiboli" tyle, że niektórzy myślą, że do teraz tak wygląda. Czasy się zmieniły, jest o wiele bezpieczniej ale też zmieniły się środki walki z "kibolami". Wtedy nie stanowiło to takiego problemu jak teraz, gdzie kibic jest wrogiem narodu i roztrząsa się jedną w roku większą akcję jakich kiedyś było kilkadziesiąt rocznie. Teraz karze się kibiców zakazami za stanie na schodach między sektorami co jest po prostu tragedią.

Jeszcze chciałbym poruszyć temat policji na stadionach. Jeżeli ktoś chce żeby było bezpieczniej na stadionach to lepiej żeby nie było na nich policji, która de facto nie ma prawa kontrolować kibiców podczas meczu na stadionie, a mimo wszystko to robią. Od tego jest ochrona, policja powinna się uaktywnić, gdy robi się gorąco. Większość zadym jest spowodowanych prowokacją policyjną. Próbkę mieliście 11 listopada. I proszę, nie pierdolcie jak niewiniątka, które nie ulegają prowokacji, bo jakoś nie widzę żebyście stali obojętnie, gdy ktoś was obraża lub pałuje za to, że przyszedłeś na mecz.
Zgłoś
Idzislaw 2012-11-30, 23:23 1
,,policja huuuujjjaaa zrooobiii nammmmmmm'' Ale jak ktoś oberwie gumą albo kamieniem od swojego to to zawsze wina policji... lepiej rozp... swoje albo przeciwnika stadiony co tam szkodzi kluby maja full hajsu żeby to finansować... brawo...
Zgłoś
d................y 2012-11-30, 23:28 1
Tyle lat później, a pociągi i dresy wciąż te same.
Zgłoś
d................1 2012-11-30, 23:42
niezła dzicz ale co się dziwić jak 40% zameldowanych Wrocławian to Ukraińcy
widać to po niektórych ryjach
Zgłoś
wudun 2012-11-30, 23:50
Wkurwia mnie tylko jedno.
Psełdokibice narzekają że w tym kraju nie ma pracy. Na każdy mecz ekstrakalsy Państwo Polskie poświęca kilka stanowisk pracy aby zabezpieczyć taką imprezę. Z drugiej strony gdyby nie było tam tej całej psiarni sami pseudokibice w zniszczeniach poświęcili by kilka stanowisk pracy. Jebane błędne koło
Zgłoś
Ramsey007 2012-12-01, 0:08
Jebane bydło pierdolone... Nie ma piwa.
Zgłoś
E................n 2012-12-01, 0:13
już tam pomijając sprawę kibiców, szacunek dla reportera za odwagę się należy
Zgłoś
polmorag 2012-12-01, 0:16 5
MareKSG napisał/a:

Jeszcze chciałbym poruszyć temat policji na stadionach. Jeżeli ktoś chce żeby było bezpieczniej na stadionach to lepiej żeby nie było na nich policji, która de facto nie ma prawa kontrolować kibiców podczas meczu na stadionie, a mimo wszystko to robią. Od tego jest ochrona, policja powinna się uaktywnić, gdy robi się gorąco. Większość zadym jest spowodowanych prowokacją policyjną. Próbkę mieliście 11 listopada. I proszę, nie pierdolcie jak niewiniątka, które nie ulegają prowokacji, bo jakoś nie widzę żebyście stali obojętnie, gdy ktoś was obraża lub pałuje za to, że przyszedłeś na mecz.

MareKSG co ty za głupoty piszesz !!!! Jaka policja jest na stadionach, byleś chodź na jedyny meczu gdzie Policja była na stadionie. Ja jestem Policjantem od 8 lat i już dużo meczy obstawiłem i nigdy nie byłem na stadionie w trakcie meczu , dopiero gdy ochrona nie daje sobie rady z bydłem (nie mylić z kibicami) to dopiero wkracza policja, A prowokuje ochrona która jest ubrana tak samo jak policja.
Kolejna sprawa to kontrola osobista Ochroniarze nie maja prawa sprawdzać kibiców takie prawo ma wyłącznie policja wiec zastanów się pisząc takie kretynizmy .
Przez te lata nie raz wysłuchiwałem wyzwisk pod swoim adresem ale mam na to wyjeb.... bo wyzwiska padają od gimbazy i im podobnych. Myśli jeden z drugim że kozak bo w grupie powyzywa. Żal mi tych wszystkich pseudokibiców bo to przeważnie sfrustrowani nieudacznicy życiowi którzy zakończyli edukacje na poziomie podstawówki lub gimnazjum
Zgłoś
MUodyy 2012-12-01, 0:24
Hmm aż tylu policjantów jest kibicem tej śląskiej drużyny?
PS. Chłopak pod koniec 9 minuty przyznaje się, że jest odmiennej orientacji seksualnej okrzykiem w stronę policji "Ssijmy jaja" a niby tacy gangsterzy... eh świat schodzi na psy
Zgłoś
MareKSG 2012-12-01, 0:42
polmorag napisał/a:

MareKSG co ty za głupoty piszesz !!!! Jaka policja jest na stadionach, byleś chodź na jedyny meczu gdzie Policja była na stadionie. Ja jestem Policjantem od 8 lat i już dużo meczy obstawiłem i nigdy nie byłem na stadionie w trakcie meczu , dopiero gdy ochrona nie daje sobie rady z bydłem (nie mylić z kibicami) to dopiero wkracza policja, A prowokuje ochrona która jest ubrana tak samo jak policja.
Kolejna sprawa to kontrola osobista Ochroniarze nie maja prawa sprawdzać kibiców takie prawo ma wyłącznie policja wiec zastanów się pisząc takie kretynizmy .
Przez te lata nie raz wysłuchiwałem wyzwisk pod swoim adresem ale mam na to wyjeb.... bo wyzwiska padają od gimbazy i im podobnych. Myśli jeden z drugim że kozak bo w grupie powyzywa. Żal mi tych wszystkich pseudokibiców bo to przeważnie sfrustrowani nieudacznicy życiowi którzy zakończyli edukacje na poziomie podstawówki lub gimnazjum

Poczytaj sobie o tym co dzieje się na stadionie Jagiellonii:
jagiellonia.net/?co=aktualnosci&id=6032

P.S. Pisząc o kontrolowaniu miałem na myśli pilnowanie. Może dobrałem złe słowo ale nie chodziło mi kontrole osobistą.
Zgłoś
pit@ 2012-12-01, 1:13
Rychu Szołtysik!
Zgłoś
koolowsky 2012-12-01, 8:01
w sumie to juz 28 komentarz ale moze ktoś przeczyta.wujek opowiadał jak w latach 70tych wracali z meczu z arką kurwą świnią.od Poznania co stacja wszyscy wypad, na glebe i czekać.no i tyle.
Zgłoś
sauerps 2012-12-01, 8:55
kaspersky16 napisał/a:

Cała polska w cieniu śląska!

popierdol sobie jeszcze
Zgłoś
Devilyn 2012-12-01, 9:22 1
kaspersky16 napisał/a:

Cała Polska Jebie śląska

Jak już coś..
Zgłoś
mres666 2012-12-01, 9:50 1
kaspersky16 napisał/a:

Polska! Polska bez śląska!
Polska! Polska bez śląska!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem