Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jeszcze chciałbym poruszyć temat policji na stadionach. Jeżeli ktoś chce żeby było bezpieczniej na stadionach to lepiej żeby nie było na nich policji, która de facto nie ma prawa kontrolować kibiców podczas meczu na stadionie, a mimo wszystko to robią. Od tego jest ochrona, policja powinna się uaktywnić, gdy robi się gorąco. Większość zadym jest spowodowanych prowokacją policyjną. Próbkę mieliście 11 listopada. I proszę, nie pierdolcie jak niewiniątka, które nie ulegają prowokacji, bo jakoś nie widzę żebyście stali obojętnie, gdy ktoś was obraża lub pałuje za to, że przyszedłeś na mecz.
widać to po niektórych ryjach
Psełdokibice narzekają że w tym kraju nie ma pracy. Na każdy mecz ekstrakalsy Państwo Polskie poświęca kilka stanowisk pracy aby zabezpieczyć taką imprezę. Z drugiej strony gdyby nie było tam tej całej psiarni sami pseudokibice w zniszczeniach poświęcili by kilka stanowisk pracy. Jebane błędne koło
Jeszcze chciałbym poruszyć temat policji na stadionach. Jeżeli ktoś chce żeby było bezpieczniej na stadionach to lepiej żeby nie było na nich policji, która de facto nie ma prawa kontrolować kibiców podczas meczu na stadionie, a mimo wszystko to robią. Od tego jest ochrona, policja powinna się uaktywnić, gdy robi się gorąco. Większość zadym jest spowodowanych prowokacją policyjną. Próbkę mieliście 11 listopada. I proszę, nie pierdolcie jak niewiniątka, które nie ulegają prowokacji, bo jakoś nie widzę żebyście stali obojętnie, gdy ktoś was obraża lub pałuje za to, że przyszedłeś na mecz.
MareKSG co ty za głupoty piszesz !!!! Jaka policja jest na stadionach, byleś chodź na jedyny meczu gdzie Policja była na stadionie. Ja jestem Policjantem od 8 lat i już dużo meczy obstawiłem i nigdy nie byłem na stadionie w trakcie meczu , dopiero gdy ochrona nie daje sobie rady z bydłem (nie mylić z kibicami) to dopiero wkracza policja, A prowokuje ochrona która jest ubrana tak samo jak policja.
Kolejna sprawa to kontrola osobista Ochroniarze nie maja prawa sprawdzać kibiców takie prawo ma wyłącznie policja wiec zastanów się pisząc takie kretynizmy .
Przez te lata nie raz wysłuchiwałem wyzwisk pod swoim adresem ale mam na to wyjeb.... bo wyzwiska padają od gimbazy i im podobnych. Myśli jeden z drugim że kozak bo w grupie powyzywa. Żal mi tych wszystkich pseudokibiców bo to przeważnie sfrustrowani nieudacznicy życiowi którzy zakończyli edukacje na poziomie podstawówki lub gimnazjum
PS. Chłopak pod koniec 9 minuty przyznaje się, że jest odmiennej orientacji seksualnej okrzykiem w stronę policji "Ssijmy jaja" a niby tacy gangsterzy... eh świat schodzi na psy
MareKSG co ty za głupoty piszesz !!!! Jaka policja jest na stadionach, byleś chodź na jedyny meczu gdzie Policja była na stadionie. Ja jestem Policjantem od 8 lat i już dużo meczy obstawiłem i nigdy nie byłem na stadionie w trakcie meczu , dopiero gdy ochrona nie daje sobie rady z bydłem (nie mylić z kibicami) to dopiero wkracza policja, A prowokuje ochrona która jest ubrana tak samo jak policja.
Kolejna sprawa to kontrola osobista Ochroniarze nie maja prawa sprawdzać kibiców takie prawo ma wyłącznie policja wiec zastanów się pisząc takie kretynizmy .
Przez te lata nie raz wysłuchiwałem wyzwisk pod swoim adresem ale mam na to wyjeb.... bo wyzwiska padają od gimbazy i im podobnych. Myśli jeden z drugim że kozak bo w grupie powyzywa. Żal mi tych wszystkich pseudokibiców bo to przeważnie sfrustrowani nieudacznicy życiowi którzy zakończyli edukacje na poziomie podstawówki lub gimnazjum
Poczytaj sobie o tym co dzieje się na stadionie Jagiellonii:
jagiellonia.net/?co=aktualnosci&id=6032
P.S. Pisząc o kontrolowaniu miałem na myśli pilnowanie. Może dobrałem złe słowo ale nie chodziło mi kontrole osobistą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów