📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dawid20 napisał/a:
Nie żebym był rasistą ale dlaczego zawsze jak sa filmy że ktoś sra lub szcza w metrze to jest "afroamerykaninem" ?
Bo biali srają w windach:
sadistic.pl/kleks-w-windzie-vt566010.htm
mwaski napisał/a:
Bo biali srają w windach:
A jednak dał rade banderowiec naszczać na ludzi pod tematem o zwierzętach. Lubisz małpki banderowcu?
Nie rozumiem czym się tak bulwersujecie, jak pies leje tam gdzie mu się zachce to nikt nie robi z tego wielkiego halo... chociaż pies zazwyczaj ma właściciela który w miarę panuje nad tym żeby nie lał gdzie popadnie. Wniosek z tego taki, że to nie wina małp ale braku właściciela
Gdyby w usa było więcej polakow zamiast nygasów to by nie było przęstępczości wszyscy by chlali nikt nie był by wstanie do kogoś strzelać okradać włamywać każdy by wolał oglądać nayebany w domu dlaczego ja, geslerowa, życie na kredycie a i taki sam pożytek by był jak z nieroba czarnucha tyle że bezpieczniej
zastanawia mnie, czemu nikt tej czarnej grubej kurwie nie zajebał kopa w to tłuste dupsko
T3RMINATOR napisał/a:
Kochane dzieci nie pijcie zbyt dużo napojów gazowanych bo takie są efekty.
Bo od Coli się w głowie pierdoli
Snorlax HYDROPOMPA!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów