📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taa u nas to caly kibel byl by juz podpierdolony... albo wgl. by go nie bylo.
Wielkie rzeczy kurwa.
Chyba nikt z was nigdy na budowie w toi-toiu nie był, tam takie rzeczy to normalka.
Najlepsza toia jaką widziałem miałą taką górkę, że srali na nią podskakując chyba.
Chyba nikt z was nigdy na budowie w toi-toiu nie był, tam takie rzeczy to normalka.
Najlepsza toia jaką widziałem miałą taką górkę, że srali na nią podskakując chyba.
Ruski to też świnie.We wojne mojej babce do szafy nasrali ...
Pozdro dla polek i polaków na emigracji, którzy będą to teraz pucować
Miałem cichą nadzieję, że w jednym z kibli będzie spał jakiś najebany potomek hitlera...
kurwa przecież to nie filharmonia tylko pofestiwalowe sracze (swoją drogą w normie - widziałem gorsze) efekt wpierdalania kebabów i popijania piwem/gorzołą
Teraz ta raczka co kibelki otwieral sie zlapie za soczysta i pyszna kanapke ktora bez wczesniejszego umycia raczek wsadzi do buzi i zje ze smakiem. Kurewny spedalony cwel.
Zawsze wiedzialem ze niemcy to nagorszy naród na świecie oprócz ...........nikog ! kurwa śmierdziele pierdoleni zawszony mchy i srają sobie na kostki ja pierdole ! żal mi wszystkich co mają coś wspolnego z tym faszystowskim krajem !
Zastanawia mnie kto jest bardziej pierdolnięty: Ci co tak srają, Ci co robią o tym filmik, czy może ja który to oglądam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów