18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
"Policja zatrzymała 33-letniego kibica Legii Warszawa który rzucił petardę pod wózek z rocznym dzieckiem. Matka malucha spacerowała z dziećmi po stołecznym Krakowskim Przedmieściu.
Mężczyznę oskarżono o narażenia dziecka na niebezpieczeń­stwo utraty zdrowia lub życia.
Do matki z wózkiem i idącym obok 7-latkiem podbiegł mężczyzna ubrany na biało z szalikiem w barwach Legii Warszawa, rzucił pod wózek petardę hukową, po czym uciekł. Matka dziecka podbiegła do funkcjonariu­szy i poprosiła o pomoc - relacjonuje rmf24.pl.
Mundurowi wezwali pogotowie ratunkowe i ruszyli za mężczyzną. Siedział w jednym z ogródków piwnych. Nie potrafił wytłumaczyć, czemu zrobił to co zrobił. Grożą mu 3 lata więzienia."

Co wy o tym sądzicie, sadole?

źródło: sfora.pl
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Plecionkarz 2013-05-28, 19:50 1
A ja sądzę, że to nieładnie z jego strony.
Zgłoś
Mycoplasmatal 2013-05-28, 20:04
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

wiesz w naszych gazetach, radiach i telewizji mówi się też, że emigranci z zachodnich krajów Europy przyjeżdżają do Polski szukać pracy, ale to na pewno nie mogą być materiały na zlecenie polityczne

Zadzwoń z tym do Macierewicza może złapiesz fuchę Sherlocku

Co do reszty tematu - powszechnie wiadomo że do stolicy zjeżdża się hołota z całego kraju a potem pieprzy jak to od dzieciństwa oni nie są związani z miastem i jego tradycjami. Naprawdę ciężko chłopaki przepadać za legionistami jako ogółem jak się słyszy o takiej manianie, gdy w pamięci jeszcze jest sprawa rozjebania starówki własnego miasta przez ogromną grupę wspomnianych "kibiców". No ale właśnie w tym problem że przyjezdne "warszawiaczki z dziada pradziada" w dupie mają wszystko i wszystkich bo jak mieszkają w Wawce to są pany i lordy i to nie oni po wojnie odbudowywali miasto z cegłówek darowanych z każdego zakątka kraju.
Zgłoś
Kozioł. 2013-05-28, 20:09
Pewnie prowokacja ze strony mediów. Dawno nie było żadnej zadymy to trzeba sobie wymyślić jakiś skandal i nakręcać nienawiść do kiboli bo to jest najważniejszy problem. Nie bezrobocie, nie płaca, nie to że wszyscy młodzi wyjeżdżają i grozi nam zapaść demograficzna. Najważniejsze że ktoś tam, gdzieś tam rzucił petardę pod wózek z dzieckiem i nikt nie może tego potwierdzić czy tak było naprawdę czy jakiś jakiś pismak sobie wymyślił i posłał swoją fantazje w świat.
Zgłoś
DanielTGK 2013-05-28, 20:09 1
Nikogo nie zastanawia, co robił kibic ubrany w barwy w niemeczowym dniu? Też w Maju zapierdalacie w szalikach..? Coś mi tu nie gra.
Zgłoś
Z................z 2013-05-28, 20:24 1
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

wiesz w naszych gazetach, radiach i telewizji mówi się też, że emigranci z zachodnich krajów Europy przyjeżdżają do Polski szukać pracy, ale to na pewno nie mogą być materiały na zlecenie polityczne

Czy Ty jesteś człowieku normalny? Dla mnie Twoje zachowanie tutaj to dość smutna sprawa, do tej pory kibicowałem Ci i temu co piszesz, ale dziś przegiąłeś pałkę. Tak trudno Ci zaakceptować że także wśród "świętych" kibiców znajdują się idioci? Zwykłe pojeby? Sam miałem z takimi do czynienia i wiem że są normalni kibice i są też Ci pojebani. Tak trudno zaakceptować fakt że w absolutnie KAŻDYM środowisku, grupie społecznej itd. znajdują się czarne owce? Zachowałeś się dziś zupełnie jak lemming obecnej władzy, tamten jednak ślepo wierzy w partię i "liberalizm" a Ty w swoje historie. Nie ma ludzi świętych, a Ty dziś dużo straciłeś u mnie.

Nie oczekuję od lemminga (nieważne czy jedna czy druga strona barykady) zrozumienia błędu i przeprosin, są to jednostki niezdolne do samodzielnego myślenia, z tego powodu nie oczekuję także twego zrozumienia winy i błędu popełnionych przez Ciebie.
Zgłoś
PanEmo 2013-05-28, 20:45
3 lata za próbę "nieumyślnego" morderstwa?! To już za ścięcie drzewa można dostać więcej...
Zgłoś
Orzel7 2013-05-28, 20:58
marna prowokacja IV ligowej polonii
Zgłoś
kubczyk 2013-05-28, 21:42 1
I Ci ludzie posługują się co weekend na stadionach symbolami np. Polski Walczącej, uważają się za "patriotów" walczących z systemem. A po meczu jedna wielka rozpierducha lub krzywe akcje - jak ta. Szkoda słów.
Zgłoś
Snejku 2013-05-28, 21:48
@rockface123
Ja bym mu wsadził w odbyt rozżarzony węgiel
Zgłoś
Natej 2013-05-28, 21:54
No i co, że był w szaliku? Każdy kutas może sobie założyć szalik z czym chce. To, że miał coś na szyi czyni go kibicem w takim samym stopniu jak wpierdalanie kebaba czyni ciapatym.
Zgłoś
iron.the.great 2013-05-28, 22:05 2
Tak sobie czytam te komentarze i w sumie bekę mam z tej spiny. Jakby gość nie był ubrany w barwy Legii, to może gdzieś by ktoś o tym wspomniał, ale nie koniecznie. Media wiedzą co robią. Przecież jasnym jest, że to się sprzeda i będą wejścia i udostępnienia linków i kaska z reklam. Jedni dostaną kolejny argument na to, że kibice to swołocz, a drudzy na to, że rządowa nagonka na biednych kibiców trwa. I dlatego nagłówek mówi "kibic Legii wrzucił....", a nie np: "pijany mężczyzna wrzucił..." lub "bandyta wrzucił....". Kurwa jak dzieci. Po raz kolejny dorabiacie teorie do medialnej papki, a prawda jest taka, że jakby się teki news dobrze nie sprzedawał, to by się nawet o tym żaden redaktorzyna nie zająknął. Nie ważne co z dzieckiem ważne, że to był kibic. No kurwa przecież, to na kilometr tabloidem wieje. I sami ich prowokujecie to publikowania takich gniotów szukaniem tego artykułu po sieci i czytaniem tego newsa po różnych portalach. Nabijacie im ruch na stronach, to chyba powinno być jasne. I to sranie żarem, że kibol be, że Warszawa be, że PO be, że przyjezdni be. Ja pierdole pod każdym postem w tej tematyce wybucha zawsze taka sama gównoburza.
Zgłoś
anger 2013-05-28, 23:07
Wszystko wszystko ale młodych polaków straszyć i petardami wysadzać nie będziecie. To nie Syria kurwa ! THIS IS POLSKA !
Zgłoś
Szycha929 2013-05-28, 23:07
dzieciaków się nie tyka

mężczyzn owszem
kobiety to już obowiązek
starszych na egzekucje

ale won od dzieci

tak mi prawił wuja Alphonse Gabriel Capone
dla bliskich Al Capone
Zgłoś
19ahmed22 2013-05-28, 23:54 1
Też jestem kibicem, ale temu chujowi bym za to kurwa tą petardę w dupę, a za lont by służył jego kutas. Niech się kurwa cieszy.
Zgłoś
kisloski 2013-05-29, 0:39 1
nie ważne czy kibol czy nie. zamknąłbym chuja na 10 lat do pierdla i co noc rzucałbym achtunga do celi o różnych godzinach... tak żeby się przypadkiem nie przyzwyczaił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem