zresztą całkiem niezła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dam piwo tylko i wyłącznie za podkład muzyczny.. bo reszta to chujnia z powidłami.
Zajebać jej i zamknąć w kuchni. A jej facet pewnie pizda, bo bał się jej łańcuch założyć czy coś :S
CynicznySqrwiel napisał/a:
zresztą całkiem niezła
Zwykłe najebane zdzirsko, które jest macane przez pół stadionu/
up@ nie widzisz emotki na końcu??? do laski jest w sam raz żeby odpalić lasce do dzióbka to potrzebujesz księżniczki??
Co jest? Nikt jej nie sprowadził do parteru? Źle.
Za taki utwór jest browar
wypiła jednego bud-light (0.33l) i się schlała
vanarturro napisał/a:
najbardziej mnie wkurwia takie kurwisko co też bluzga na drugą osobą, ale nie wytrzymuje i jest wielka dama, że może przywalić facetowi a on jej nie - no jak to kurwa? facet babę bije?. W momencie, gdy baba uderza faceta (jako pierwsza) powinno być społeczne przyzwolenie na oddanie jej.
ja tam zawsze oddaję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów