Tytuł oryginalny: "When you’re a classical pianist but you listened to hip hop once again"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa wszedzie znaffffcy. Qunda to nie jest kawałek 2paca. Został nagrany po jego śmierci z wersów, które zostawił na kasetach.
Badum tsssss
Badum tsssss
Qunda napisał/a:
Fake, to nie dwa pac nagrał tą melodie. No ale młodsi sadole utożsamiają ją z czarną muzyką
Czyli standard, murzyn zajebał hehe.
Ciśniecie hejt na jeden z najlepszych utworów jednego z najlepszych twórców rapu ever. No spoko, nie przepadam za rapsami, ale bez przesady.
Pomijając już fakt, że nawet małe dziecko wie, że sample z innych nut w HH to rutyna, bo nie do końca bit się liczy, a przekaz.
Mnie natomiast cieszy, że jakiś Sebix z wyglądu, zamiast chlać amarenę jak 3/4 jego ziomków woli posiedzieć przy fortepianie i potworzyć sobie własne mashe. O tym w ogóle nikt nie napisze.
Słowem podsumowania : najlepsza wstawka na sadola od trzech dni, a debile będą kłócić się nad istotą HH ignorując film.
Przykre to i chujowe.
PS. Macie, zjeby, pierwsza część :
Pomijając już fakt, że nawet małe dziecko wie, że sample z innych nut w HH to rutyna, bo nie do końca bit się liczy, a przekaz.
Mnie natomiast cieszy, że jakiś Sebix z wyglądu, zamiast chlać amarenę jak 3/4 jego ziomków woli posiedzieć przy fortepianie i potworzyć sobie własne mashe. O tym w ogóle nikt nie napisze.
Słowem podsumowania : najlepsza wstawka na sadola od trzech dni, a debile będą kłócić się nad istotą HH ignorując film.
Przykre to i chujowe.
PS. Macie, zjeby, pierwsza część :
@Avalanger
"nie przepadam za rapsami" - nie ma to jak zbudować pozory obiektywizmu, a później rozpruć swoje dupsko z płaczem
Loser
"nie przepadam za rapsami" - nie ma to jak zbudować pozory obiektywizmu, a później rozpruć swoje dupsko z płaczem
Loser
max2107 napisał/a:
Kurwa wszedzie znaffffcy. Qunda to nie jest kawałek 2paca. Został nagrany po jego śmierci z wersów, które zostawił na kasetach.
Kurwa, największym znawcą najwidoczniej jesteś Ty. Kawałek został nagrany w 1992 roku, czyli kilka lat przed śmiercią DwuPaka. Nie jest to zaskoczeniem, bo trudno, żeby nieboszczyk coś nagrał. Utwór został wydany w 1998 roku, czyli dwa lata po śmierci DwuPaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów