Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Astra stoi żeby przepuścić pieszą a z naprzeciwka debile jadą i niczego nie widzą. Tak to wygląda, jak się nie wjebiesz pod auto na chama, to możesz stać do wieczora
Obejrzyj jeszcze raz, to zobaczysz, że 1) mieli zasłonięty widok innym samochodem - typu bus. Wątpię, żeby widzieli, że ktoś się zatrzymał. 2) Od momentu, gdy już widzieli, minęło ok. 1s. Jak dla mnie to czyste wtargnięcie. 3) Widząc, że ktoś idzie chodnikiem mieli się zatrzymać?
Często widuje ten styl chodzenia. Idzie 500+ wypłacić
Faktycznie też tak chodzę po 2x 500+
To sie nazywa wtargniecie i powinna byc za to ukarana
Wtargnięcie jest wtedy gdy, twój stary zapina Cię w nocy bez ostrzeżenia.
"nie zachowanie szczególnej ostrożności przy przejściu dla pieszych" takie coś by usłyszał od sędziego ten kierowca
jak widzisz, że ktoś się zbliża to przejścia dla pieszych masz być gotowy zatrzymać pojazd. na zachodzie od20 lat panuje zasada, że kierowcy już z daleka jak widzą kogoś zbliżającego się do przejścia to już zwalniają .... a hujek w tym gruzie punto czy inne hujstwo powinien dostać z marszu 500 zł i zabrane prawko na 3 miesiące za taki manewr
Sam powinieneś dostać 500 i jeszcze w łeb.
Pajacu, na zachodzie drogi krajowe nie przebiegają przez miasta i wsie.
Tam w miejscowościach spotyka się tylko tych którzy tam mieszkają. Oni mogą zwolnić przed każdym przejściem, są u siebie.
Co ma powiedzieć kierowca, który jedzie 300 kilometrów i nagle na drodze krajowej w miasteczku np Nowa Dęba, wyłazi mu babsko lub jakiś bezstresowo wychowany gówniak wprost pod samochód.
Nigdy nie zgodzę się z przepisem, że pierwszeństwo mają piesi. Oni są wolni, mogą poczekać parę sekund.
Również hamowanie lub zatrzymywanie się, przed każdym przejściem. nie ma nic wspólnego np z ekologią. Przykładem są np tiry. Ruszenie takiego kolosa z miejsca wyzwala kłęby dymu. I to tylko po to, żeby kogoś przepuścić. Jakby nie mógł chwilę poczekać.
dobrze kolega pisze. Glupia cipa wjebala sie jak dzik w zoledzie na te pasy i powinna za swoja glupote byc potracona taak profilaktycznie dla nauczki. A co do Pana twierdzacego ze z automatu dostanie w sadzie taka kare bo nie zachowal szczegolnej ostroznosci - wszystko ladnie pieknie spoko, pewnie od wczoraj nie jezdzi po ulicach i zdaje sobie z tego sprawe ale patrz @niemamskarpet ze jakos na drodze powinienes zachowac 3 sekundy od poprzedzajacego Cie pojazdu a tu pizda bez obejrzenia sie Ci wpierdala sie pod maske. Chcialbym zobaczyc Ciebie w akcji jak nie klniesz na taka karyne pipierdalajaca po bombelkowe+.
astra się zatrzymała i punto też powinno się zatrzymać a że zapierdalał bez zamiaru zatrzyxmania się to wyszło jak wyszło
Wtargnięcie jest wtedy gdy, twój stary zapina Cię w nocy bez ostrzeżenia.
Moj "stary" od dluzszego czasu nie zyje a sadzac po twojej odzywce to twoj targal tak twoja "stara" a pozniej karal tak ciebie szczeniaku.
Kierwa trzymajcie mnie bo nie wytrzymie. Babka dluzsza chwile stoi i czeka na wejscie na przejscie.
Nie rozsmieszaj mnie. Ta cipa sie nawet nie zatrzymala, Wtargnela na to przejscie a jak dotarlo do jej mozdzku co zrobila to spierdolila pospiesznym krokiem
Kierwa trzymajcie mnie bo nie wytrzymie. Babka dluzsza chwile stoi i czeka na wejscie na przejscie. Te pizdy zapierdalaja w zabudowanym to maja za swoje. No i koronny argument 500+ ktore sami pobieracie ale chuj - trzeba sie przyczepic. Lepiej zeby was pijany durszlak rozjechal wtedy bedzie nowoczesnie i postepowo.
Ty jakiś naćpany jesteś, czy po prostu niedojebany? Gdzie to babsko "dłuższą chwilę stoi"? Ona się nawet nie zatrzymała. Pierdolnij się w dekiel.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów