📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
KeithFlint napisał/a:
Jakikolwiek by nie był, to nie lejesz gościa, który nie walczy. Masz murzyńską mentalność.,
Z ciekawości pytałem, bo samo zachowanie było absurdalne
Tobiahus96 napisał/a:
00:45 Jebana kurwa małpa. Znokautował typa co opuścił gardę i się odwrócił i jeszcze to świętuje jako wygraną. Pierdolone gówno do utylizacji.
Może po prostu jak się poddajesz to wiedz jak to zrobić, a nie po prostu odwracaj się od przeciwnika. Nie lubię czarnuchów, ale tutaj jestem po jego stronie. Wszystko przepisowo.
Stwórca napisał/a:
Może po prostu jak się poddajesz to wiedz jak to zrobić, a nie po prostu odwracaj się od przeciwnika. Nie lubię czarnuchów, ale tutaj jestem po jego stronie. Wszystko przepisowo.
Może po ciosie dzwoniło mu w uszach, więc poszedł do swojego rogu
Stwórca napisał/a:
Usprawiedliwiaj małpkę dalej, powodzenia
W hokeju to jest wręcz element rozgrywki kurwa!
Kto zainteresowany niech googluje naszego polish hammer - gość od brudnej roboty na boisku i się napierdalał za kązdym razem. Krzysztof Oliwa na YT
Zajmował siędokładnie tym czym się miał zajmować. Napierdalać gości z przeciwnej drużyny i chronić swoich.
Kto zainteresowany niech googluje naszego polish hammer - gość od brudnej roboty na boisku i się napierdalał za kązdym razem. Krzysztof Oliwa na YT
Zajmował siędokładnie tym czym się miał zajmować. Napierdalać gości z przeciwnej drużyny i chronić swoich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów