Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Druga gleba i nie wiele brakowało żeby zaliczyć zgon lub zostać warzywem... No ale kaski są tylko na ozdobe w sklepach.
Liczę na boską rękę która jej pomoże przejść szybko na tamten świat albo - dla niedowiarków - może to być też dobór naturalny.
W każdym wypadku w tym wypadku pochwalam jazdę bez kasku.
W każdym wypadku w tym wypadku pochwalam jazdę bez kasku.
Super sadystyczne... filmiki z THPS2 zacznijcie tu wrzucać jeszcze...
Jak już przyp🤬oli głową w coś i bedzie warzywem, to mam nadzieję, że nagranie jak r🤬ają ją pielęgniarze również się pojawi w sieci
Bo taki problem mieć kask, tym bardziej, że c🤬jowo wygląda w tym berecie.

Bo taki problem mieć kask, tym bardziej, że c🤬jowo wygląda w tym berecie.
John-Flopp napisał/a:
Zwykła nauka.. Ktoś by was filmował jak uczyliście się na rowerze jeździć to byśmy się posrali tu ze śmiechu.
to nawet nie nauka a normalne kręcenie "idealnego ujęcia". Każde 5 sek. "sztuczki" to godziny przygotowań
John-Flopp napisał/a:
Zwykła nauka.. Ktoś by was filmował jak uczyliście się na rowerze jeździć to byśmy się posrali tu ze śmiechu.
Ale co ty porównujesz? Jazda na rowerze jest przydatna w życiu a skakanie z betonu na barierki w butach na kółkach jak małpa jakaś jest przydatna chyba tylko w zarabianiu hajsu dla lekarza
mandaryniak napisał/a:
Ale co ty porównujesz? Jazda na rowerze jest przydatna w życiu a skakanie z betonu na barierki w butach na kółkach jak małpa jakaś jest przydatna chyba tylko w zarabianiu hajsu dla lekarza
Dobrze wiedzieć że twoje "hobby" to siedzenie na piździe w domu i przeglądanie sadola. Może coś nie jest bez sensu tylko ty tego nie rozumiesz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie