18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
AlienIX 2012-09-18, 16:04 1
chyba ktos tu ma nadmiar pieniędzy ...
Zgłoś
theszponder 2012-09-18, 16:04
to zwykłe mb, nic wielkiego.

batsugame.pl
Zgłoś
TrollingTime 2012-09-18, 16:04
Mimo tego że sam jeszcze siedzę w gimbazie daje piwo bo niestety też tak mam jak patrze na korytarzach lub na ulicy ; __ ;
Zgłoś
artiee 2012-09-18, 16:05
Pedalska wasza applowska mać, czym tu się podniecać! To że przepłacacie za komputery nie znaczy, że jesteście lepsi. Stwierdzam, że po prostu głupi.
Zgłoś
Dildowagins 2012-09-18, 16:05 4
laptop - 3.000 zł
być gwiazdę sieci przez minutę - bezcenne

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
kamillo16 2012-09-18, 16:06
takie rozwalanie mac-a to debilizm, jak cie wkurwia OS to zawsze można się na windowsa przeniesc
Zgłoś
t................r 2012-09-18, 16:13
podpalił lapka zamiast podpalić internet
Zgłoś
d................k 2012-09-18, 16:18
Niszczenie tego bożyszcza zwanego ishitem +1 piwo
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2012-09-18, 16:22
i co ten laptop zawinił, że został tak bestialsko rozjebany? Jak ktoś ma ochotę robić takie rzeczy po obejrzeniu durnego filmiku na YT, to lepiej niech sam się powiesi, zamiast rozpierdalać bogu ducha winną maszynę... pis end law!

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
Małsz 2012-09-18, 16:23 2
Chyba kolegi z klasy na performence nie zaprosili....
Zgłoś
krakenoo 2012-09-18, 16:25 1
od pieniążków w główkach sie pierdoli..
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-09-18, 16:27
Jak dla mnie gość się zrównał intelektem z autorami ów filmiku
Zgłoś
mckarmi 2012-09-18, 16:28 2
Tatuś kupi nowego Maca, nie ma się co przejmować
Zgłoś
damian_tcv 2012-09-18, 16:28 1
sam troszkę gimbem smierdzi, pozatym rozpierdolić sprawny netbook/notebook (nie wiem co to bylo) dla filmiku to tez widać szczyt debilizmu. ale czego się nie zrobi dla sławy...
Zgłoś
vniveri25 2012-09-18, 16:34 1
Penerę napisał/a:

mam ochotę...

piszczeć jak mała dziewczynka nabijana na pal i rzucić laptopem jak dziecko z urazem mózgu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów