📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Co my tu mamy
- teraz popularne
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
demonkuba16 napisał/a:
A pamiętam czasy jak mama zabraniała mi go oglądać.....
Poczciwa starucha, chciała dla Ciebie jak najlepiej, szkoda żeś się wyłamał :/
qhash napisał/a:
moze na początku ten serial śmieszył teraz to jest żenujący
"Panie, a zasadził panu ktoś kiedyś kopa w dupę?"
No tak, ja zwykle pierdolenie że kiedyś ten serial był lepszy że kiedyś było lepiej, ze za komuny było lepiej. Prawde mówiąc ten serial przez większośc czasu był okraszony prymitywnym słownictwem i chumorem. Przez krótki czas ,jakieś 3-4 Lata temu na chwilę zmienił nieco konwencję i nawet dało się to oglądać. Natomiast teraz tez już tego nie śledze, bo nawet nie oglądam TV.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Poczciwa starucha, chciała dla Ciebie jak najlepiej, szkoda żeś się wyłamał :/
Bylem grzeczny, słuchałem. Ale nie wiem z jakiej racji nazywasz ją staruchą...zły wręcz okropny człowieku
Adrianol napisał/a:
No tak, ja zwykle pierdolenie że kiedyś ten serial był lepszy że kiedyś było lepiej, ze za komuny było lepiej. Prawde mówiąc ten serial przez większośc czasu był okraszony prymitywnym słownictwem i chumorem. Przez krótki czas ,jakieś 3-4 Lata temu na chwilę zmienił nieco konwencję i nawet dało się to oglądać. Natomiast teraz tez już tego nie śledze, bo nawet nie oglądam TV.
czym kurwa okraszony ?
Cytat:
Ja dla mnie nie ma lepszego serialu
Ja tam wolę dużo bardziej spadkobierców ;D
Moim zdaniem ten serial bije Kiepskich na głowę - no ale to też kwestia gustu i intelektu osób oglądających ;p polecam !
Miodowych Lat nic nie przebije.
Ale lipa kiedy widzę kiepskich taki fajny serial jak to Okił robił i nagle właczam tv a tam Pamiętniki z wakacji
reżyseria: Okił Khamidow
świat schodzi na psy
reżyseria: Okił Khamidow
świat schodzi na psy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów