Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Bo większość cweli widząc autobus wyjeżdżający z zatoki z włączonym kierunkowskazem zamiast zwolnić lub się zatrzymać dodaje jeszcze gazu bo przecież nie będzie się tłukł za autobusem jadącym przepisowo 50km/h do następnego przystanku....
Bo jak nie to nie ma sprawiedliwości na tym świecie...
A co on, kurwa, święta krowa, że się wpierdala (na dodatek na ciągłej linii, jakby ktoś nie zauważył...)
Autobusiarski burak odreagowujący, że musi się wlec landarą i wszyscy go objeżdżają.
PS I nie piszcie, że się spieszył, bo go rozkład goni, w większości miast za spóźnienia nie mają kar, a właśnie za to, jak przekroczą bramki za wcześnie (chyba, że był na kacu i sraka go właśnie chwyciła...
(przypominam że przepisy kilka lat temu się zmieniły i autobus wyjeżdżający z zatoki włącza się do ruchu i nie ma pierwszeństwa)
ze znajomymi na kierowców autobusów mówimy "zamachowcy " chyba najbardziej trafne określenie na nich
Ja zdawałem prawko pół roku temu jakoś i nas uczyli, i że trzeba umożliwić autobusowi włączenie się do ruchu. Co nie zmienia faktu, że większość kierowców autobusów miejskich to święte krowy. A najbardziej wymuszają przy wjeżdżaniu na rondo...
@rapidu,jesteś biedakiem z autobusu czy kierowcą ?
(przypominam że przepisy kilka lat temu się zmieniły i autobus wyjeżdżający z zatoki włącza się do ruchu i nie ma pierwszeństwa)
ze znajomymi na kierowców autobusów mówimy "zamachowcy " chyba najbardziej trafne określenie na nich
Pokaż mi te przepisu "miszczu kierownicy" bo coś mi się wydaje że ty ze swoimi kolegami co najwyżej bawicie się w ciuchcie albo pedałujecie w inny znany wam sposób a przepisy czytacie co najwyżej na opakowaniu zupki chińskiej.
art. 18
1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do oznaczonego przystanku autobusowego (trolejbusowego) na obszarze zabudowanym, jest obowiązany zmniejszyć prędkość, a w razie potrzeby zatrzymać się, aby umożliwić kierującemu autobusem (trolejbusem) włączenie się do ruchu, jeżeli kierujący takim pojazdem sygnalizuje kierunkowskazem zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię.
2. Kierujący autobusem (trolejbusem), o którym mowa w ust. 1, może wjechać na sąsiedni pas ruchu lub na jezdnię dopiero po upewnieniu się, że nie spowoduje to zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego.
art. 22
Tyle w temacie , być może nie jest to napisane na zupce chińskiej i dlatego nie stosujesz się do tego śmigając po swoich Kozich Workach albo innym zadupiu.
Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."
Clarkson ostatnio o mało nie trafił na harda przez swoją bezczelność. Z niecierpliwością czekam aż to się wreszcie stanie.
Troglodyta uwielbiany przez tłumy aspirantów do jego statusu majątkowego. Dno moralne z zerowym szacunkiem do zasad współżycia. Niech ginie
Up
Bo większość cweli widząc autobus wyjeżdżający z zatoki z włączonym kierunkowskazem zamiast zwolnić lub się zatrzymać dodaje jeszcze gazu bo przecież nie będzie się tłukł za autobusem jadącym przepisowo 50km/h do następnego przystanku....
Kiedyś jak tatuś kupi samochód na 18stke to zmienisz pogląd
Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."
Ta,bo busami jeżdżą tylko ludzie bez samochodów.
Lepiej puścić jednego busa, czy dołożyć 30-40 samochodów do kolejki?
Inna sprawa jak się trafiają tacy narwani kierowcy ;/
Kurwa jestem sławny!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów