Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
emptypants 2015-01-14, 13:14
Pierwszy filmik z BMW, w którym to nie kierowca BMW okazuje się idiotą
Zgłoś
rapidu 2015-01-14, 13:19 1
Up

Bo większość cweli widząc autobus wyjeżdżający z zatoki z włączonym kierunkowskazem zamiast zwolnić lub się zatrzymać dodaje jeszcze gazu bo przecież nie będzie się tłukł za autobusem jadącym przepisowo 50km/h do następnego przystanku....
Zgłoś
kkubam 2015-01-14, 16:30 2
Mam nadzieję, że debila z autobusu wyjebali z roboty?!

Bo jak nie to nie ma sprawiedliwości na tym świecie...

A co on, kurwa, święta krowa, że się wpierdala (na dodatek na ciągłej linii, jakby ktoś nie zauważył...)

Autobusiarski burak odreagowujący, że musi się wlec landarą i wszyscy go objeżdżają.

PS I nie piszcie, że się spieszył, bo go rozkład goni, w większości miast za spóźnienia nie mają kar, a właśnie za to, jak przekroczą bramki za wcześnie (chyba, że był na kacu i sraka go właśnie chwyciła...
Zgłoś
Hrabia Drapula 2015-01-14, 17:45 1
@rapidu,jesteś biedakiem z autobusu czy kierowcą ?
(przypominam że przepisy kilka lat temu się zmieniły i autobus wyjeżdżający z zatoki włącza się do ruchu i nie ma pierwszeństwa)

ze znajomymi na kierowców autobusów mówimy "zamachowcy " chyba najbardziej trafne określenie na nich
Zgłoś
CichaWoda 2015-01-14, 18:32
myśle ze to normalne reakcja na widok BMW
Zgłoś
Pan_Inżynier 2015-01-14, 18:36
@Hrabia Drapula
Ja zdawałem prawko pół roku temu jakoś i nas uczyli, i że trzeba umożliwić autobusowi włączenie się do ruchu. Co nie zmienia faktu, że większość kierowców autobusów miejskich to święte krowy. A najbardziej wymuszają przy wjeżdżaniu na rondo...
Zgłoś
Falcao 2015-01-14, 18:50
jebać ałdi bemwu folkswagena skóde sama wieś tym jedzie najlepsze okazy z tedei wygwarowanym z tyłu na masce bagażńika z heńkiem i halinkom zapierdalających do biedronki na wyprzedazy klekącących dumnie przez cała wieś
Zgłoś
Black Snake 2015-01-14, 18:54
Ej bez przesady... Nie wszyscy z komunikacji miejskiej są chujami. Jakoś w Chorzowie i okolicach nie spotkałem się jeszcze (na szczęście) z jakimś chujem. Zazwyczaj jak wyjeżdżają z przystanku to jeszcze puszczają, a nie wciskają się na chama (a przecież pierwszeństwo mają) żeby później auta za nimi się nie wlekły. Jedynie co to chuje w tramwajach jeżdżą jak chcą. Na ichnim "czerwonym" (ta pozioma kreska, nie wiem jak to się fachowo nazywa) wciskają się samochodom co mają zielone, a później jeszcze pretensje...
Zgłoś
asiaipiotr77 2015-01-14, 18:58 1
ale tym lewym pasem burak autobusem mógł jechać dalej przez skrzyżowanie
Zgłoś
toms2m 2015-01-14, 19:10 2
Widzę, że tu sami eksperci wszystkich by zwalniali itp. A teraz troche logiki dla tych co znają się na Katowicach i jeżdżą tym busem. Po pierwsze 30 skręca w lewo na najbliższym skrzyżowaniu więc po jakiego ch... miałaby wciskać się na prawy pas. Mi się wydaję, że osobówka musiała coś odjebać i się kierowca busa wkurwił, rejestracje z Częstochowy to miasta nie zna i odwalił jakiś manewr. A po drugie nie widzę jak taki bus miałby się wcisnąć tak szybko przed osobówke bo na 100% nie zmieściłby się a wątpię aby kierowca ryzykował uszkodzenie busa. Pozdrawiam ekspertów...
Zgłoś
rapidu 2015-01-14, 19:24
Hrabia Drapula napisał/a:

@rapidu,jesteś biedakiem z autobusu czy kierowcą ?
(przypominam że przepisy kilka lat temu się zmieniły i autobus wyjeżdżający z zatoki włącza się do ruchu i nie ma pierwszeństwa)

ze znajomymi na kierowców autobusów mówimy "zamachowcy " chyba najbardziej trafne określenie na nich

Pokaż mi te przepisu "miszczu kierownicy" bo coś mi się wydaje że ty ze swoimi kolegami co najwyżej bawicie się w ciuchcie albo pedałujecie w inny znany wam sposób a przepisy czytacie co najwyżej na opakowaniu zupki chińskiej.

art. 18
1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do oznaczonego przystanku autobusowego (trolejbusowego) na obszarze zabudowanym, jest obowiązany zmniejszyć prędkość, a w razie potrzeby zatrzymać się, aby umożliwić kierującemu autobusem (trolejbusem) włączenie się do ruchu, jeżeli kierujący takim pojazdem sygnalizuje kierunkowskazem zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię.

2. Kierujący autobusem (trolejbusem), o którym mowa w ust. 1, może wjechać na sąsiedni pas ruchu lub na jezdnię dopiero po upewnieniu się, że nie spowoduje to zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego.
art. 22

Tyle w temacie , być może nie jest to napisane na zupce chińskiej i dlatego nie stosujesz się do tego śmigając po swoich Kozich Workach albo innym zadupiu.
Zgłoś
C................n 2015-01-14, 19:43 4
omgłomatkobosko napisał/a:

Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."

Clarkson ostatnio o mało nie trafił na harda przez swoją bezczelność. Z niecierpliwością czekam aż to się wreszcie stanie.
Troglodyta uwielbiany przez tłumy aspirantów do jego statusu majątkowego. Dno moralne z zerowym szacunkiem do zasad współżycia. Niech ginie
Zgłoś
AdrianMK 2015-01-14, 20:25 1
rapidu napisał/a:

Up

Bo większość cweli widząc autobus wyjeżdżający z zatoki z włączonym kierunkowskazem zamiast zwolnić lub się zatrzymać dodaje jeszcze gazu bo przecież nie będzie się tłukł za autobusem jadącym przepisowo 50km/h do następnego przystanku....

Kiedyś jak tatuś kupi samochód na 18stke to zmienisz pogląd
Zgłoś
kuczaj 2015-01-14, 20:28 2

Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."

Ta,bo busami jeżdżą tylko ludzie bez samochodów.
Lepiej puścić jednego busa, czy dołożyć 30-40 samochodów do kolejki?
Inna sprawa jak się trafiają tacy narwani kierowcy ;/
Zgłoś
K................n 2015-01-14, 20:38

Kurwa jestem sławny!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem