Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
wam ludziom można wszystko wmówić
Dzidek, ale co wmówić? Nikt tu się nie zastanawia czy pandemia jest czy nie ma. Ja też w nią nie wierzę ale maseczki noszę tam gdzie trzeba żeby nie stresować pracowników sklepu, kierowców, taksówkarzy czy innych. Szanuję ich pracę, a co myślę o pandemii to jest moja sprawa.
W Holandii jak masz więcej niż 12 lat to do publicznego środka transportu nie wejdziesz bez maseczki. Kierowca to już nieźle sfrustrowany pewnie przez dzień kilkadziesiąt razy ludziom uwagę zwracał. W NL było by krótko i policja w minutę na miejscu a autobus pojechał by bez pasażera. Biedny kierowca bym żekł pozostawiony samemu sobie.
SSmańskie tradycje w tym skurwiałym państewku są tam zakorzenione i takie słoiki jak ty sa nawet z tego dumne.
czy te maski są zasadne czy nie ... jest społeczne zarządzenie aby je nosić w komunikacji miejskiej. Wchodzi anarchista oportunista - ja nie będę nosił i chuj. Ja nie widzę innej metody na takie postawy jak po prostu kazać mu wypierdalać.
Jak widać budzą się już tacy dyktatorzy w społeczeństwie, zaszczutym jeden na drugiego. Już wiadomo, dlaczego komuna działała jak działała.
I miał racje mi też sie ciężko oddycha w tym gównie ale nosze z szacunku do innych
To z szacunku do innych jeszcze obciągaj wszystkim naokoło. Trochę godności ludzie.
Jak widać budzą się już tacy dyktatorzy w społeczeństwie, zaszczutym jeden na drugiego. Już wiadomo, dlaczego komuna działała jak działała.
To z szacunku do innych jeszcze obciągaj wszystkim naokoło. Trochę godności ludzie.
To kup sobie autobus i woź ludzi według swoich wytycznych w czym problem? Łaski toples gratis i git.
W tej dyskusji nie chodzi o to co komu pasuje czy nie, czy uważam to mądre czy nie, skoro egzystuje w jakimś społeczeństwie i chce w nim być to ponoszę również tego konsekwencje, głupi nakaz noszenia tego gówna respektuje w sklepach l, dla świętego spokoju i jego pracowników, nic poza tym.
Każdy może po prostu omijać miejsca z takimi nakazami i tyle.
A w Hong Kongu przy inbach z policją protestujący maski zakładali (aka zakrywali twarze), by nie mieć przypału na systemach rozpoznawania twarzy.
Czasami kurwa żałuję, że mamy SARS a nie MERS. Inna by była śpiewka niedojebów.
W Holandii jak masz więcej niż 12 lat to do publicznego środka transportu nie wejdziesz bez maseczki. Kierowca to już nieźle sfrustrowany pewnie przez dzień kilkadziesiąt razy ludziom uwagę zwracał. W NL było by krótko i policja w minutę na miejscu a autobus pojechał by bez pasażera. Biedny kierowca bym żekł pozostawiony samemu sobie.
Zajebiscie nasrane trzeba miec w glowie zeby propsowac takie rzeczy. Zyjesz tam czy w wyborczej czytales?
To jest pasażer a nie kierowca
Typ ma rozjebany łeb od narkotyków i aktualnie za punkt honoru postawił sobie bicie ludzi, którzy nie mają maseczek (ten filmik to jeden z dwóch gdzie pobił staruszka)
Tego samego dnia co był nagrany filmik rzucił się wieczorem na innego chłopaka w autobusie wieczornym bo też nie miał maseczki.
Ogólnie sytuacja została już zgłoszona, ale znając policję zabiorą się za to za miesiąc albo w ogóle
Może kierowca ma to w dupie czy on ma maseczkę może nie... ale jak wpadnie jakąś kontrola to prawdopodobnie kierowca będzie miał po dupie, że nie nakazał pasazerom mieć maseczek
Co ty pierdolisz typie?! Już do końca wam się popierdoliło w tych głowach?!?! Jak pasażer opierdoli portfel czy telefon drugiemu to tez kierowca ma za to odpowiadac? Gdzie ty kurwa mieszkasz? Na Białorusi?!?!
A ty na poważnie? Co Ty z tą Holandią. Co nas obcy kraj interesuje co tam się dzieje. Sezon na ogórki się skończył że masz czas komentarze pisać?
Dopóki taki nienoszący maseczki kretyn ryzykowałby wyłącznie własne zdrowie - proszę bardzo. Jeżeli w imię własnych wierzeń (bo nie da się tego nazwać wiedzą) chce ryzykować zdrowie innych to tak właśnie takie gówno należy traktować. Zwróćcie uwagę, że prawie zawsze ci buntownicy to kretyni bez matury, którzy nawet nie odróżniają wirusa od choroby przez niego wywołanej. Lekarze maseczki noszą.
Kolejna tępa cipa:) To właśnie Twoje wierzenia mówią, że maseczka Cię uratuje. Inni chcą żyć normalnie, odpierdol się od nich. Boisz się siedź w domu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów