Są ludzie i taborety.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po prostu włączył dopalacz.
Agro wieśniaki w huj a w NFS pewnie na kodach jeździli bo jeździć nie potrafią, tylko kultowe auta rozpierdalać
"Są ludzie i taborety." Oprocz tego jest jeszcze setki miliardow innych rzeczy, jak bys nie zauwazyl istnieje jeszcze cos takiego jak SZAFA, PODLOGA, TV, KOMP, OKNO, masz strasznie ubogo w domu skoro na codzien widujesz jedynie taborety i ludzi. Juz kurwasz w afryce jest ciekawiej.
Sataris napisał/a:
"Są ludzie i taborety." Oprocz tego jest jeszcze setki miliardow innych rzeczy, jak bys nie zauwazyl istnieje jeszcze cos takiego jak SZAFA, PODLOGA, TV, KOMP, OKNO, masz strasznie ubogo w domu skoro na codzien widujesz jedynie taborety i ludzi. Juz kurwasz w afryce jest ciekawiej.
Jesteś debilem sam z siebie na co dzień, czy Ci za to płacą?
czarkou napisał/a:
Jesteś debilem sam z siebie na co dzień, czy Ci za to płacą?
A ty jak twój chłopak posuwa cię w dupę też się tak spinasz czy tylko na sadisticu tak masz?
Nie wiem czy jesteś na tyle spostrzegawczy ale to z silnika ten dym , popatrz na koła
haters will hate, ludzie oni sie bawia lepiej niz wiekszosc z was od ostatniego sylwestra albo i 3 poprzednich ...
pisage napisał/a:
palenie gumy w wieśniackim samochodzie na mokrym asfalcie, obok zatłoczonego chodnika. Mistrz...
Przecież to Rosja, tam nie ma w tym nic dziwnego.
@JedzMojLagier
Bawią się? Pobawić to się mogą na mało uczęszczanej drodze, gdzie nikt nie siedzi i nikogo nie wkurwiają. Ewidentnie widać, że chcą zwrócić na siebie uwagę i "przyszpanować" przed tyloma osobami, tylko czym? Odpowiedz sobie sam na pytanie, co sobie myśli każdy przeciętnie chociaż inteligentny człowiek o takich ludziach . A panowie z bmw prawdopodobnie myślą że są zajebiści.
Bawią się? Pobawić to się mogą na mało uczęszczanej drodze, gdzie nikt nie siedzi i nikogo nie wkurwiają. Ewidentnie widać, że chcą zwrócić na siebie uwagę i "przyszpanować" przed tyloma osobami, tylko czym? Odpowiedz sobie sam na pytanie, co sobie myśli każdy przeciętnie chociaż inteligentny człowiek o takich ludziach . A panowie z bmw prawdopodobnie myślą że są zajebiści.
Dzidek był pionierem gaszenia płonącego silnika trawą. Od tamtej pory ten film traktowany jest jako materiał szkoleniowy w szkołach o profilu strażackim.
Drogie dzieci pamiętajcie. Nie gasimy ognia świeżą trawą. To nic nie da
Drogie dzieci pamiętajcie. Nie gasimy ognia świeżą trawą. To nic nie da
sadolx napisał/a:
Katalizator płonie:D i ta beta skończy jak na tym filmie:) Tak mi się tylko skojarzyło;D
Haha na początku cwaniak a potem ,,dawaj gaśnicę, samochód mi się pali!!!!''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów