Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lol. Przyczyna jest znana. BMW. Tyle.
Raczej bym powiedział, że debil za kółkiem ale w sumie normalni ludzie tego nie wybierają
to musial byc zamierzany wyczyn .... ala GTA
prędkość była dobra, samochód był dobry tylko droga zbyt prosta xD a nie czekaj
a ten laweciarz kurwiarz teraz ma problemik musi załatwiać z ubezpieczalniami od niemca co samocody z nieniec se przywoził i dobrze kurwie laweciarzowi było uważać, samochód od tak nie wpada do rowu jakby był uważny by widział wcześniej co się święci by nie dość że sam uniknął zderzenia to jeszcze by uratował (życie/zdrowie?) nagrywającego za nim, a że nie uważna kurwa laweciarska to chyc i skasowane smaochodzii dopiero co niemiec kupione złomy na handel xD jak mi sie mordka cieszy xD
wstawaj, zesrałeś się
Podobna sytuacja jest na trasie 42 Parszów Wielka Wieś., tylko tam kurwa są górki i widać kto na ciebie jedzie a mimo to są czołówki co rok.
Powinni temu idiocie z bmw w szpitalu od razu do kroplowki wlać domestos
Powinni temu idiocie z bmw w szpitalu od razu do kroplowki wlać domestos
wystarczy trochę powietrza
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów