Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warszawa to najwieksza wiocha w Polsce
Zgadza się,ale tylko od poniedziałku do piątku,jak wyjeżdżają twoi zimale i rozjeżdżają się po swoich prowincjonalnych mieścinkach,aby w sobotę na klepisku opowiadać jak to w tej stolicy się dzieje.A w niedzielę po powrocie do tego nielubianego miasta,pierdolić głupoty w necie jak tu chujowo,że buraki,chamstwo i z domu wyjść nie można.Ale zapominasz o jednym,w niedzielę ziomale wrócili.
@Vicious,chyba nigdy godziny szczytu nie widziałeś,wpadnij kiedyś w piątek,pokażę ci wylotówki z Warszawy.
I jestem za tym żeby przenieść stolicę do Krakowa,niech teraz tam jeździ cała Polska psioczyć jak im źle.
Autem jeżdżę codziennie a "kurwa kurwa " to sobie sam mogę pogadać.
ps:miło zobaczyć na sadisticu swoje rejony dokładnie to była ulica Kondratowicza po czym skręcili w kierunku mostu Gorta.
@ UP
Te typy z Warszawą nie mają nic wspólnego. Warszawiakiem może nazwać się osoba która mieszka w Warszawie od pradziada. To że ktoś mieszka w Warszawie 5/10 lat nie oznacza że jest Warszawiakiem.
Co do samej jazdy to typowy kretyn, nabija się z egzaminu pedryl a zapomniał jak dzień przed swoim egzaminem robił laskę egzaminatorowi aby tylko zdać. Chuj nie kierowca w automacie.
"Warszawa nie ma prądu", to wracaj do siebie na wieś gdzie ci sołtys buraku na noc asfalt zwija i o 23 wyłącza światło na drodze. To że nie działa sygnalizacja to nie oznacza że nie ma prądu.
Co do reszty popieram Velture, obydwaj gówno znaczące cwaniaki, bez masy mięśniowej cwane przed kamerką i gdy nikt nie słyszy.
Za coś takiego powinni zabierać prawo jazdy i karać batami.
własnie po czytaniu takiego protekcjonalnego pierdolenia jestem pewien, że wokół warszawy powinien powstać wielki mur, który potem byłby uzupełniony wodą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów