Pijany luksemburski kierowca nie wyrobił się na zakręcie i wpadł do Belgii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Fajnie się z chłopakiem bawisz. Pewnie smarujesz podłogę wazeliną żeby było ślisko i że niby przypadkiem, co?
Nie przypadkiem
Może kraj i mały, ale za to jaki wspaniały, nie to co polska... Ludziom żyje się dostatnio, drogi mają dobre. Ale u nas przecież tak się nie da...
wczoraj w san marino odwołano mecz 1 ligi
jak podaje nasz wysłannik piłka wpadła do włoch i nie oddali
A masz sucharem
jak podaje nasz wysłannik piłka wpadła do włoch i nie oddali
A masz sucharem
Rozmawia dwóch Luksemburczyków:
- Co będziesz robił w niedziele?
- Mam ambitny plan by przejechać cały kraj wzdłuż i wszerz na rowerze.
- A po obiedzie?
- Co będziesz robił w niedziele?
- Mam ambitny plan by przejechać cały kraj wzdłuż i wszerz na rowerze.
- A po obiedzie?
@up
Nie przeszkadza więc jaram z zachwytem, a nie sam.
Jeden gram czy dwa kilo, chwilo trwaj...
Piwo za przypomnienie mi zajebistego kawałka.
Nie przeszkadza więc jaram z zachwytem, a nie sam.
Jeden gram czy dwa kilo, chwilo trwaj...
Piwo za przypomnienie mi zajebistego kawałka.
kawał z Holandii czyli B-man nadal w NL zapewne zasłyszany w pracy na taśmie podczas dwunastki w niedzielę, potem na bungalow i relaksik przy akompaniamencie prymitywnych wrzasków podpitych współmieszkańców...niech zgadnę; a te mendy z agencji to zwykli idioci są i wszystkich w dupie mają?
A gdzie tam w Holandii. Pół roku w polackiej agencji nie wytrzymałem. Te pierdolone kurwy, wyobraź sobie, nawet za skorzystanie z jebanej pralki każą dodatkowo płacić. Dobra, ciach bajera, bo jak sobie to przypominam to wstępuje we mnie żądza mordu. Nigdy, kurwa, nikomu nie polecam pracować w Holandii przez polską ani polsko-holenderską agencję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów