📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
BWM - Bedziesz Miał Wypadek
Prze-moc napisał/a:
myslicie ze oplem by wychamował ?
Opel to nie auto tak jak szwagier nie rodzina
Co do filmu
Ja mam siódemkę w klasycznym wydaniu, piękna indywidualna wersja. Szczerze mówiąc jak widzę co niektórzy porobili ze swoimi autami to szlag mnie trafia. *Gleba*, inne zderzaki, światła i prócz znaczka niczym nie przypomina BMW. To marka dla doświadczonych kierowców a nie wsiowych idiotów, którzy pierwszy raz widzą w miarę normalną drogę miastową.
5:38 - to nie Adam Małysz? On coś podobno terenówkami śmiga
@UP! Ty na serio, czy jesienne słoneczko Ci przygrzało za mocno?
@UP! Ty na serio, czy jesienne słoneczko Ci przygrzało za mocno?
Tylko Alfa Romeo!
@ Nattsjel
rozumiem ze piszesz o przerobieniu auta z zderzakami z allegro czy reala, bo seryjne auto z dobrą felgą i glebą wcale źle nie wygląda, tylko musi być zrobione z klasą, bez żadnych wiejskich dodatków
Ja tam german style lubię.
rozumiem ze piszesz o przerobieniu auta z zderzakami z allegro czy reala, bo seryjne auto z dobrą felgą i glebą wcale źle nie wygląda, tylko musi być zrobione z klasą, bez żadnych wiejskich dodatków
Ja tam german style lubię.
Wszystko przez ten zrypany napęd na tył. Taki napęd nie nadaje się do niczego, oprócz driftingu i wyścigów w klasie zamkniętej, bo z 4wd nie mają szans.
No i brechtam się zawsze jak ktoś mówi na bmw "bawarka", a przepraszam audi i Ingolstadt to skąd pochodzi?
Tylko Audi tylko Quattro no i piwko dla kogoś tam, co wspomniał o wspaniałej marce jaką jest Alfa Romeo, czyli Fiat. (tak to oni wymyślili vtec i sporo znamienitych rozwiązań technicznych a lancia delta integrale, jest obok audi quattro jednym z najlepszych samochodów).
No i brechtam się zawsze jak ktoś mówi na bmw "bawarka", a przepraszam audi i Ingolstadt to skąd pochodzi?
Tylko Audi tylko Quattro no i piwko dla kogoś tam, co wspomniał o wspaniałej marce jaką jest Alfa Romeo, czyli Fiat. (tak to oni wymyślili vtec i sporo znamienitych rozwiązań technicznych a lancia delta integrale, jest obok audi quattro jednym z najlepszych samochodów).
Sami specjaliści. Może zrobi ktoś z Was rundkę po Nurburgringu i pokaże co potrafi? Szczególnie na północnej pętli.
Rajdy a wyścigi - różnice poniżej:
petrolheads-blog.blogspot.com/2013/02/wyscigi-vs-rajdy.html.VBxf-1dQSfU
Pącki napisał/a:
Bawarkę bardzo często kupują niespełnieni kierowcy rajdowi, którzy ulice miasta traktują jak własny tor innymi słowy debile.
(...)
Rajdy a wyścigi - różnice poniżej:
petrolheads-blog.blogspot.com/2013/02/wyscigi-vs-rajdy.html.VBxf-1dQSfU
Nie wiem o co wy się kłócicie. Ktoś zrobił kompilację wypadków samochodów BMW i tyle. Jak ktoś ma z tym problem, to niech zrobi swoja kompilację z marką jaką tam sobie wybierze. Tylko alfa romeo?? OK!! Zrób kompilację tylko z marką alfa romeo!!
" Blurey"
Gość mnie rozjebał "zrypany napęd na tył" słyszałeś takie proste powiedzenie, że "gdyby lepszy był napęd przedni to wszyscy chodzilibyśmy na rękach" a poza tym nie ma większej różnicy między FWD a RWD we współczesnych samochodach przez wszystkie systemy wspomagające. Na szczęście można je wyłączyć i się gdzieś pobawić.
Gość mnie rozjebał "zrypany napęd na tył" słyszałeś takie proste powiedzenie, że "gdyby lepszy był napęd przedni to wszyscy chodzilibyśmy na rękach" a poza tym nie ma większej różnicy między FWD a RWD we współczesnych samochodach przez wszystkie systemy wspomagające. Na szczęście można je wyłączyć i się gdzieś pobawić.
54 s za ten Spojlero Parapecik leci piwko
Zajebista marka. Co prawda ma przylepiona etykiete burakowozu w Polsce, ale i tak co drugi marzy o BMW. Zapewne najwiekszymi przeciwnikami sa osoby, ktore codziennie musza odpalac swojego cieniasa na pozyczonych kablach albo milosnicy passatow w TDI.
to wsiądź i ogarnij tył napęd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów