📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja bym go lekko potrącił.
2:42
Dzieciaki z e-papierosami... Świat schodzi na psy.
Mialem wlasnie pisac, ze gimbaza przez lolegro sobie e papierosy zamowila... ehh
Epapierosy? Wystarczy spojrzeć na pierwszą lepsza szkołę typu "gimnazjum" i stwierdzić że może efaj to mniejsze zło.
"Gdzie do młodego, cwelu, startujesz"
i tak nikt tego nie czyta...
4.47 średnia
i tak nikt tego nie czyta...
To pewni Masa wyskoczył z ukrycia i się zapomniał. Jestem przekonany, że siedzi w promieniu kilku km od Warszawy, bo pod latarnią najciemniej..
Bad filming kurwa good filming !
taki kozak był, ale jak zobaczył sukę na bombach to szybko się oddalił.
niebieskie kurwy jak zawsze musiały popsuć zabawę :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów