📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim cudem "kieszonkowiec" włożył długopis do portfela gościa w jasnej marynarce? W 2:42 dopiero wyciąga długopis z marynarki jednego z tych kolesi i chowa go do tylnej kieszeni swoich spodni i na tym kończy się show - później już tylko każdy mówi co mu zniknęło. "Kieszonkowiec" po tym już nawet nie dotyka kolesia w jasnej marynarce. Trochę podrasowali te jego umiejętności.
Fake, więc piwa nie ma.
Fake, więc piwa nie ma.
msnrc napisał/a:
Nie dasz mi piwa? Na chyba się rozpłaczę
Większym powodem do płaczu powinno być to, że zaimponował Ci i wstawiłeś tu taki fake
Znacie jakieś ciekawe artykuły o kieszonkowcach i ich opisanych (w artykule) sposobach.
Drzewko - ty już lepeij nie kombinuj. do nauki albo do roboty... My sadole od razu wiemy że nie ionteresuje cię to tylko w teorii
Jeżż napisał/a:
Jak bozia pokarała złodzieji:
Kolega miał Passata r 2005 (ładne, ale strasznie trefne auto) - dokładał do niego srednio 7-8 tysi rocznie, jak padł silnik, podreperował tak zeby tylko (tak, wiem że nieładnie) i dał w komis. Nie dość ze wyruchał komis (1:0) to rok późniaj z usmiechem na ustach spotkaliśmy bandę cyganów w tym passacie (2:0)
życie czasami jednak daje uśmiech!
3:0 bo jakiś dziadek w niemczech wciąż się łudzi że policja znajdzie jego Passata
Kurwa, oglądałem ten film i ni chuja nawet nie zauważyłem, że zabrał mu wtedy zegarek, a starałem się zwracać uwagę na szczegóły. Boję się przez ten film o własną kasę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów