📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja jakbym widział, że leje te rumunki co ciągle stoją pod kościołem z dziećmi i "procie pan, procie pan" a potem taka pizda z usmiechem na twarzy podchodzi i "procie pan". Zamiast kurwa isc gdzies w pizdu do jakiejkolwiek pracy to lepiej sobie lezec i czekac az ktos wrzuci. Zatłukłbym te szmaty gdybym wiedział, że bede bezkarny.
Może to nie laska, tylko trans w przebraniu, a gość się naciął i wkurwił.
Ci dwaj goście to jakieś kompletne cwele, ja na ich miejscu... a nie, ja bym spierdolił.
Nie mógłbym tam być, bo bym chujowi zabrał kijek i dopiero niestety chyba, przestałbym go okładać, jakby przestał się ruszać. No zabiłbym skurwiela bankowo.
ciota jebana baby bejsem nak*rwia a ten drugi zamiast wjechac w niego z trampa to go jeszcze przeprasza
petru23 napisał/a:
@up
nie to, że się czepiam ale chociaż w języku pisanym wypadałoby zachować jakieś zasady pisowni polskiej.
Przymiotniki piszemy z małej litery, np. j. polski, j. angielki, rumuński...
ale poza tym nie wypada pisać rumun przez duże "R". Po prostu nie i chuj.
z wielkiej polonisto
jaczuro napisał/a:
Ja pierdole
gość napierdala kobiety jakimś bejzbolem, wchodzi dwóch typa, popatrzyli i wyszli.
Chuj z tym damskim bokserem - ale tych dwóch to dopiero totalne pizdy!
Gosciu. Albo masz za daleko do łba albo masz za daleko do łba. To jego kolesie mówiący coś w deseń "chodź już bo zaraz ktoś przyjdzie albo zadzwoni na psiarnie"
glodnymaciek napisał/a:
Po huj kijek, zajebałbym szmate golymi pięściami, i z buta ten durny łeb zdjął.Tak , umiem sie bić a te cwele to kolesie od niego byli, ich tez bym zajebał, i poszedłbym siedziec za cweli.Nie mógłbym tam być, bo bym chujowi zabrał kijek i dopiero niestety chyba, przestałbym go okładać, jakby przestał się ruszać. No zabiłbym skurwiela bankowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów