📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dlaczego są tu wszędzie filmiki z dziećmi ...... Za chwile połowa sadola bedzie pedofilami
( film pierwsza klasa )
( film pierwsza klasa )
z chujami się na łby pozamienialiście? dzieci często nie potrafiąc wymówić swojego imienia tworzą coś co brzmi dla nich podobnie, a rodzice adaptują te nazwy bo tak dla dzieciaka łatwiej. Kiki może pochodzić od jakiegokolwiek imienia na K.
aaaaa zapomniałem że mamy łikend i trzeba odreagować hejtem, wszak jutro szkoła
aaaaa zapomniałem że mamy łikend i trzeba odreagować hejtem, wszak jutro szkoła
Co to za gówno?
Może rodzice to fani Sapka i nazwali dziecko Kikimora.
na harda z tym
Rems napisał/a:
jak można nazwać dziecko w Polsce... KIKI. Przecież kurwa małpy albo psy noszą takie imiona, za takie kaleczenie dzieci powinny być kary bo później wyrastają zakompleksieni psychopaci albo dziewczyna będzie chciała sobie udowodnić, że jej imię nikomu nie przeszkadza i będzie dawała dupy na prawo i lewo.
Oczywiście nie pomyślałeś, że to może być zdrobnienie, albo jakieś przezwisko? Mój młodszy brat ma na imię Mikołaj, a cała rodzinka i tak mówi na niego Miki.
Z tego co mi się wydaje, w PL imiona dziewczęce przy rejestrowaniu powinny się kończyć na A. Więc ta dziewczynka nie ma na imię KIKI - musi to być zdrobnienie.
Zdrobnienie od Kikimory. Pewnie rodzice to fani Wiedźmina.
100% Anty-KfejkGeneration
Nope, jest kilka imion żeńskich, co prawda obcego pochodzenia, ale używanych w Polsce, np. Beatrycze
To że powiedział do niej/niego Kiki,to nie znaczy kurwa że musi mieć tak na imię.Mój brat ma na imię Mikołaj i rodzice też mówią na niego kiki bo sam mając 4 lata tak siebie nazywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów