Są to kobiety z grupy "Angel Faces" które spotykają się raz w roku w Californi.
Są to kobiety z grupy "Angel Faces" które spotykają się raz w roku w Californi.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I chuj. Co mnie interesuje, co się gdzieś dzieje. I co ma do tego legalność i ogólnodostępność środków żrących? Jak chcesz kogos zajebać lub oszpecić to zrobisz to nawet zwykłym dezodorantem z zapalniczką. Natomiast dalsza część Twojej wypowiedzi przekracza wszelkie granice. Tak bardzo żałujesz że tyle pseudo pięknych mordeczek się niszczy? I tak byś ich nie spotkał na 99%. Zresztą nie będe rozwijał tematu. Dla mnie jesteś członem i tyle.
A najgorsze jest to, że tam kwas można kupić na byle straganie przy drodze. I potem taki skurwysyn pokłóci się z żoną i jebs jej kwasem w twarz, a to często są piękne kobiety/dziewczyny, a takiemu skurwielowi uchodzi to na sucho w większości przypadków... So sad
Szczere współczucie dla tych kobiet.
Według mnie wyrokiem dla faceta powinno być to samo tylko po jego "czułym punkcie".
a gdzie tu jest napisane, żę to zrobili im faceci? pedale i durna cipo!
i jeszcze zbieracie za to browary...
@kool83 bo w większości są to faceci. Bardzo rzadko się zdarza, że takie coś zrobi kobieta ( choć zazdrosnych kurwiszonów też nie brakuje ) I pedałem i durną cipą to możesz nazwać któregoś ze swoich 2 tatusiów kretynie.
a to już nie ma pożarów czy innych kurestw? może się na nie wrzątek wylał, olej gorący... chuj wie. Widzisz kogoś z blizną po oparzeniu na ulicy to od razu myślisz, o kwasie i arabach?? i skończ z tymi kretynami i dwoma tatusiami, twoje wzorce rodziny nikogo tutaj nie obchodzą. tym bardziej, że w opisie zdjęć nie ma słowa o powodach poparzeń, a kobiety nie wyglądają na wyznawczynie allaha, a w kulturze zachodniej polewanie się żrącym syfem jest dość mało popularne (a napewno nie tak popularne, żeby ofiary tego procederu jakieś kluby se zakładały) Kurwa twoja mać
>>ale nazwę sobie wymyśliły... Angel faces
To jakby na zlocie grubych świń spotykaly sie "smukłe laseczki" <<
A to jaką miały sobie nazwe wymyślić? "Jestem taka spalona" ? Widać pogodzily sie z tym jak wygladaja i dla siebie sa piekne..
A cała sprawa przykra i smutna.
najpierw naucz się cytować, później się odnoś do czyjejś wypowiedzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów