Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciałabym zobaczyć Twoją reakcje jak by Ci przerysował samochód.. o ile w ogóle masz samochód. No ale jak nie to jak by zasuwał po chodniku i Cię minął rozpędzony.. Koleś jest chory psychicznie i nie powinien być dopuszczony do jazdy. I tak stoję w korku kilkadziesiąt minut, ale przynajmniej mam prawko i nie mam tylu mandatów. A OC mam niskie za bezszkodową jazdę. A on w najlepszym wypadku wygra trochę czasu.
@up, ale wy zjebani jesteście. Wy to niby wszystko według prawa i jeszcze w koreczku po kilkadziesiąt minut stoicie, co? Gość znalazł zajebisty patent, a jeździ zajebiście.
Ty jesteś jakiś pierdolnięty, czy tylko głupi? Patent znalazł? Weź się człowieku odklej od komputera, zdaj prawo jazdy i przejdź się tak po chodniku. Zobaczymy jak długo taki "patent" na omijanie korków zda egzamin w Twoim wydaniu.
Koleś na filmie nadaje się jedynie do odstrzału, zapierdala po chodnikach, dzieci, dorośli i starsi na chodniku a on sobie korek omija. Chuj mnie strzela jak takie coś widzę, na szczęście karma zawsze wraca. Życzę mu, żeby kiedyś trafił na czeczeńską rodzine która nie dość, że spuści mu wpierdol to jeszcze wyrucha go w tym jego UAZIE a później go podpali.
Ty jesteś jakiś pierdolnięty, czy tylko głupi? Patent znalazł? Weź się człowieku odklej od komputera, zdaj prawo jazdy i przejdź się tak po chodniku. Zobaczymy jak długo taki "patent" na omijanie korków zda egzamin w Twoim wydaniu.
Koleś na filmie nadaje się jedynie do odstrzału, zapierdala po chodnikach, dzieci, dorośli i starsi na chodniku a on sobie korek omija. Chuj mnie strzela jak takie coś widzę, na szczęście karma zawsze wraca. Życzę mu, żeby kiedyś trafił na czeczeńską rodzine która nie dość, że spuści mu wpierdol to jeszcze wyrucha go w tym jego UAZIE a później go podpali.
Prawko mam, ale mieszkam w UK i tu takie rzeczy nie przejdą. W Rosji jest taki burdel, że nawet lizaka na niego nie wyciągną.
Jakbyście nie zauważyli to on na kompie to wszystko przyśpieszył. A jak widać, samochód nawet nie tknięty.
A zresztą chuj z wami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów