📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angel! Po nazwie tematu nie spodziewałem się czegoś takiego
A ja na spokojnie jedząc sobie włączyłem ten filmik, a tam... pełno GÓWNA!
A ja na spokojnie jedząc sobie włączyłem ten filmik, a tam... pełno GÓWNA!
tak wstawialiscie te filmiki z nikki i johnem i cos mi sie skojarzylo. Malo to bylo sadystyczne w porownaniu z tym:
sadistic.pl/jednorozec-vt52663.htm
sadistic.pl/jednorozec-vt52663.htm
ten koleszka w tle co ja zajebiscie spizgał musiał cos dobrego palic
Ja jebie, taka reakcja po gównie od jakiejś "jaszczurki"
Kot to dopiero sra, a ja nie wykorzystywałem żwiru, a jednorazowe gazety z piaskiem (miałem egzotyka długowłosa, jak chcesz podłapać jakąś zarazę i męczyć zwierzę, to najprostszym sposobem jest żwir, zasada ta nie dotyczy dachowców, bo mają inne żywienie, są 3krotnie mniejsze itp.). I co? I nic. Po miesiącu się przyzwyczaiłem i przez kolejne 8 lat sprzątałem jego kuwetę 3-4 razy dziennie. A tu 10 gramów gówna i tragedia...
O, podobnego do tego miałem (zdjęcia mam w Polsce), ale mi umarł już, w czerwcu 2012 w czasie Euro, kiedy byłem wolontariuszem
Kot to dopiero sra, a ja nie wykorzystywałem żwiru, a jednorazowe gazety z piaskiem (miałem egzotyka długowłosa, jak chcesz podłapać jakąś zarazę i męczyć zwierzę, to najprostszym sposobem jest żwir, zasada ta nie dotyczy dachowców, bo mają inne żywienie, są 3krotnie mniejsze itp.). I co? I nic. Po miesiącu się przyzwyczaiłem i przez kolejne 8 lat sprzątałem jego kuwetę 3-4 razy dziennie. A tu 10 gramów gówna i tragedia...
O, podobnego do tego miałem (zdjęcia mam w Polsce), ale mi umarł już, w czerwcu 2012 w czasie Euro, kiedy byłem wolontariuszem
W 0:36 już myślałem, że całość uwieńczy soczysty paw na biedną jaszczurkę.
A co ona się kurwa okrętu spodziewała ? Zwierze to zwierze, srać też musi przecież.
A ja tam sobie myślę że mężczyźni to jednak dziwny gatunek. 3 sekundy filmu a ja myślę ,,kurwa, ruchnąłby", laski chyba tak nie mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów