jak było to lejcie mnie po polskiej mordzie
jak było to lejcie mnie po polskiej mordzie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Slam dla Ciebie Pan Testoviron.
To jest przesada żeby zwalać winę za tą popieprzoną mentalność na historię o której większość idiotów nie ma bladego pojęcia. Poszukajcie filmików przy okazji świąt państwowych kiedy to redaktorzy przepytują mieszkańców, to jest kurwa dobijające...
I oczywiście argument nr 2. Bo my biedni... TO SIĘ KURWA BRAĆ ZA ROBOTĘ! Jest naprawdę tyle sposobów żeby zarobić że to blade pojęcie przechodzi, a jak taki dupek mi pisze że pracy nie może znaleźć to mnie chuj strzela. Rodzin gdzie jest naprawdę ciężko jest naprawdę niewiele (a i one znajdują jakieś zajęcie żeby jakoś żyć) i to one mogłyby chodzić zdołowane, ale każda z tych osób zawsze jest kurwa miła i wesoła dla innych, a ci co mają jakąś kasę to marudzą. Macie pracę i jesteście niezadowoleni? To przestańcie kurwa tkwić w tym letargu i się rozwijajcie, a nie przejmujcie tą chorą komunistyczną mentalność że trzeba być skromnym i zwykłym, NIE KURWA, NIE TRZEBA
To by było na tyle, nie pozdrawiam.
Amerykańskie lica gładkie i uśmiechnięte są bo niezmącone myślą ani ciężarem historii trwają w swojej enklawie za oceanem z dala od swoich wrogów.
Uogólniasz i posługujesz się tak chujowym stereotypem, że aż mnie mdli.
Naród złożony z uchodźców, kiedy wybił rdzenną ludność
Czyli naród zwycięzców.
Nawet największy cebulak z wąsem i czerwonym od wódy ryjem jest dla mnie wart stu otyłych tępaków.
Nawet jeśli ten największy "cebulak" z czerwonym od wódy ryjem jest tylko zerem i narzekającym na wszystko głupcem, a tych "stu otyłych tępaków" potrafi się cieszyć z życia i od tego życia potrafią brać co zechcą?
Ciekawe czy amerykańce byliby szczęśliwi tyrając za 300-400 dolców miesięcznie. A benzyna była po 6 dolarów za galon.
Nie można powiedzieć jak na przykładzie filmu "przestań narzekać, bądź szczęśliwy". O, bo Bogś (w filmie) zasmakował normalnego życia, gdzie ludzie przeżyją i nawet odłożą z minimalnej pensji i już cisnął na swoich, a skoro było mu tak dobrze, to po co wyjeżdzał (tak strzelam, nie oglądałem tego filmu).
Ja na przykład, nie jestem szczęśliwy.
Obejrzyj film, polecam. Galon to prawie 3,8 litra, więc co w tym strasznego. Sam chciałbym płacić 6 PLN za galon.
Boguś tylko pokazywał tutaj praktyczne zastosowanie NLP zanim stało się modne.
Czekam już wiele lat kiedy wreszcie zaczniemy sobie wyrabiać zdrowe podejście to tego tematu. Z jednej strony tkwiące w błogiej nieświadomości Poloki Cebuloki. Z drugiej pozbawione cienia charakteru dupolizy próbujące za wszelką cenę imitować zachód i ich kulturę, w której udawanie i nieszczerość to elementy stałe, wstydzące się polskości i próbujące narzucić ten wstyd innym.
Pewnie że bycie burakiem nie jest niczym chwalebnym i na pewno warto nad tym popracować ale należy to robić we własnym tempie a nie pod dyktando tzw. cywilizowanego zachodu. Przeszliśmy wiele jako naród i potrzebujemy czasu żeby te rany zagoić i nie ma co dawać się podpuszczać innym i udawać coś czym nie jesteśmy, zwłaszcza że ci inni często mieli wielki udział w tym co nam się przytrafiło. A poza tym jeśli są jeszcze tacy co się nie zorientowali to tzw zachodni model życia właśnie pada na ryj i naśladowanie go teraz to już przechodzi zwykłą głupotę. Ponadto warto rzucić okiem na cenę, jaką się płaci za "twarz będącą elementem ubioru" zamiast "oknem duszy". Współczynniki depresji, ADHD i innych zaburzeń psychicznych, samobójstw itd, które w zachodnim kręgu kulturowym są wielokrotnie wyższe niż np. wśród umierających z głodu czarnuchów naprawdę nie biorą się z sufitu.
Czasu na zagojenie ran? Jakich ku*wa ran? Jesteś aż takim cipkiem, że musisz użalać się nad sobą? Zresztą, nie powinienem tego kierować tylko do ciebie, bo tak się zachowuje cały naród! "O nie, jestem polakiem, tyle krajów nas kopało po dupie w przeszłości, jestem taki smutny, bo przez to nic nie mam teraz." Halo? Przestań się nad sobą użalać i weź się do roboty? Gdybyśmy w końcu odpuścili i dali sobie siana z przeszłością, w której podobno nas krzywdzili (o tym, że my w przeszłości wystawiliśmy do wiatru i kopaliśmy po dupie innych to już oczywiście nikt nie pamięta, bo przecież to ja jestem ofiarą- idealny przykład, Tatarzy, którzy nauczyli nas walczyć a my wysłaliśmy ich na front jako mięso) to daje głowę... BA, jaja, że byłoby miliony razy lepiej niż jest. Ale oczywiście po ch*j? Polaki cebulaki muszą się poużalać nad sobą i wytykać winę innym zamiast patrzeć na siebie, bo inaczej by pozdychali. Wstyd mi za ten naród. Kocham ten kraj i nie widzę siebie nigdzie indziej jak tutaj, ale wstyd mi za ludzi i ich mentalność, soviet-mental, jak to nazwał L.U.C. Sic!
Uogólniasz i posługujesz się tak chujowym stereotypem, że aż mnie mdli.
Wypominasz posługiwanie się stereotypami na sadisticu? Serio? Stereotypy nie powstają z powietrza.
Czyli naród zwycięzców.
Mieli środki, żeby ich rozjebać jak nas hitler, a podrzucali im koce z dżumą. Ja ludobójstw kobiet, dzieci i starców nie nazywam zwycięstwami. To się nazywa skurwysyństwo.
Nawet jeśli ten największy "cebulak" z czerwonym od wódy ryjem jest tylko zerem i narzekającym na wszystko głupcem, a tych "stu otyłych tępaków" potrafi się cieszyć z życia i od tego życia potrafią brać co zechcą?
"Uogólniasz i posługujesz się tak chujowym stereotypem, że aż mnie mdli."
Fakt, że twoja ukochana 'murica jest krajem możliwości i szczerze podziwiam to jak jest doskonale zorganizowana administracyjnie, niesamowicie zazdroszczę im prawa do posiadania broni itp ale historię przesiąkniętą mają spiskami, korupcją i wszelkim innym gównem do którego wstrętu nauczyła mnie historia mojego własnego kraju i takich rzeczy szanować nigdy nie będę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów