📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękuję bardzo hejterom za "konstruktywną krytykę" ale jeśli byście obejrzeli dokładnie film to byście zauwazyli że nie otwieraliśmy piwa tylko i wyłącznie "dźwignią" ale np. wbicie noża w kapsel czy też chwycenie kapsla kombinerkami i ściśnięcie ze sam wychodzi.
@zabobon
Pustą butelka tez potrafimy otworzyć...
@zabobon
Pustą butelka tez potrafimy otworzyć...
sto lat za murzynami.....
jedyne co mi się w filmiku podoba to muzyka.
jedyne co mi się w filmiku podoba to muzyka.
To ja grosz do grosza odkładam żeby na piwo było, a wy dwa dla funu rozwaliliście? Zbrodzieńcy!
Zębami tylko nie umiem, a może umiem ale nie próbowalem i nie spróbuje
Z ciekawostek: ileś tam lat temu filipińskim prostytutkom zakazano otwierać piwo pochwą. Powód? Zbyt wiele wypadków
„Nowość! Piwo o smaku śledzia i filipińskiej myszki. Daj sie skusić"
Zębami tylko nie umiem, a może umiem ale nie próbowalem i nie spróbuje
Z ciekawostek: ileś tam lat temu filipińskim prostytutkom zakazano otwierać piwo pochwą. Powód? Zbyt wiele wypadków
„Nowość! Piwo o smaku śledzia i filipińskiej myszki. Daj sie skusić"
Miałam nadzieje, że w 2:15 wyciagnie i otworzy czyms twardszym...
Czytam kilka sposobow na piwo i sobie mysle ze by pierdolnal jaka piane to moze mi podpowiedza skad wziac a oni ze niby jak otworzyc, jakbym kurwa otworzyc piwa nie umial...
Ok po pierwsze filmik to nie instrukcja czy genialne odkrycia, tylko przede wszystkim dobra zabawa przy wspólnym piwerku ze znajomymi..
odpisując zbiorowo paru kolegom:
@majster87, @Atreyu - tak można otwieraczem - 1 kadr na filmiku. Pytanie do was, czy na widok nagiej napalonej kobiety też pytacie "a nie lepiej fapnąć?"
@eu4yaon - tyś widział teflon stara patelnia do której przywiera wszystko.
@fantomasik - oprócz dźwigni jest zębami (auć..), nożem w kapsel, pierścieniem, metodą wybicia kapsla (kombinerkami, młotek + śrubokręt), wybicie kapsla od dołu (toporem, nożem typu sax, oraz próby podbicia młotkiem i szablą)
@sarq - poszły się je**ć 2 szyjki, ale może 1/4 piwa uszła - reszta została wypita i żadnych skaleczeń nie było
@oumn - tytuł nie oznacza "warzenia piwa" ani "gdzie kupić piwo". Generalnie jak chcesz "pianę" to zapieprzaj do sklepu polecam wszelkie regionalne, a także ostatnie odkrycie piwka Argus z Lidla.
@rozkurw - na koniec koledze za najsłodszy komentarz dedykuję:
pozdrawiam koneserów i amatorów złocistego trunku
odpisując zbiorowo paru kolegom:
@majster87, @Atreyu - tak można otwieraczem - 1 kadr na filmiku. Pytanie do was, czy na widok nagiej napalonej kobiety też pytacie "a nie lepiej fapnąć?"
@eu4yaon - tyś widział teflon stara patelnia do której przywiera wszystko.
@fantomasik - oprócz dźwigni jest zębami (auć..), nożem w kapsel, pierścieniem, metodą wybicia kapsla (kombinerkami, młotek + śrubokręt), wybicie kapsla od dołu (toporem, nożem typu sax, oraz próby podbicia młotkiem i szablą)
@sarq - poszły się je**ć 2 szyjki, ale może 1/4 piwa uszła - reszta została wypita i żadnych skaleczeń nie było
@oumn - tytuł nie oznacza "warzenia piwa" ani "gdzie kupić piwo". Generalnie jak chcesz "pianę" to zapieprzaj do sklepu polecam wszelkie regionalne, a także ostatnie odkrycie piwka Argus z Lidla.
@rozkurw - na koniec koledze za najsłodszy komentarz dedykuję:
pozdrawiam koneserów i amatorów złocistego trunku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów