Reszta w komentarzu
Reszta w komentarzu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kociołek Panoramixa będą robić.
Zdjęcia z posta zakładającego temat nic nie różnią się od Polskich realiów. Alkohol na zadupiu żeby straż wiejska się nie przypierdalała, jarająca szlugi gimbaza i podstawówka, no i "dyskoteka" (he he, lata 90') chamków z remizy.
No i ta zjeżdzalnia z tym dzieciakiem też mi przypomina Polskę, kilka lat temu jeszcze widok starej, rozpadającej sie zjeżdzalni na Polskich osiedlach był dość powszechny, mimo tego kiedyś nikomu to nie przeszkadzało i tak były okupowane przez dzieciaków. Dziś jest nasrane tych ładnych, kolorowych placów zabaw, gdzie nawet psiej kupy nie zobaczysz - ale chuj z tego skoro są wiecznie puste.
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale na podstawie mojej małej mieściny na Mazurach mogę powiedzieć, że nijak to prawdą nie jest (poza tą pierwszą częścią posta). Od kiedy weszliśmy do Unii wreszcie są przeznaczane pieniądze na właśnie takie place zabaw, które wbrew pozorom są porządnie eksploatowane. Co więcej - wybudowano wiele ścieżek rowerowych, Orliki i stworzono użytki ekologiczne (które co raz jakieś debile niszczą). Kiedyś sam podchodziłem do tego sceptycznie i zadawałem sobie pytanie, po co wydawać na to kasę skoro i tak nikt tego nie będzie używał - jest jednak dokładnie na odwrót. Szczerze to brakuje ciągle tego wszystkiego bo wszędzie tłok.
Aha, i nie jestem jakiś pro-unijnym lewakiem. Po prostu istnieją jakieś profity z bycia członkiem UE.
A o pustych placach zabaw i orlikach przestańcie pierdolić. U mnie Orlik zawsze pełny jest, po 6 osób na jeden kosz przy ładnej pogodzie, a rezerwy na boisko do nogi trzeba robić nieraz dwa dni wcześniej.
A o pustych placach zabaw i orlikach przestańcie pierdolić. U mnie Orlik zawsze pełny jest...
U mnie też - walą browary i palą trawę.
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale na podstawie mojej małej mieściny na Mazurach mogę powiedzieć, że nijak to prawdą nie jest (poza tą pierwszą częścią posta). Od kiedy weszliśmy do Unii wreszcie są przeznaczane pieniądze na właśnie takie place zabaw, które wbrew pozorom są porządnie eksploatowane. Co więcej - wybudowano wiele ścieżek rowerowych, Orliki i stworzono użytki ekologiczne (które co raz jakieś debile niszczą). Kiedyś sam podchodziłem do tego sceptycznie i zadawałem sobie pytanie, po co wydawać na to kasę skoro i tak nikt tego nie będzie używał - jest jednak dokładnie na odwrót. Szczerze to brakuje ciągle tego wszystkiego bo wszędzie tłok.
Aha, i nie jestem jakiś pro-unijnym lewakiem. Po prostu istnieją jakieś profity z bycia członkiem UE.
Nie wiem czy wiesz, ale ta kasa na dofinansowania z unii nie biorą się znikąd, najpierw Kraj musi zapłacić składki, a dopiero wtedy dostajemy "unijne" pieniądze Równie dobrze moglibyśmy nie być w unii i mieć tą samą kase co ją niby "dostajemy"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów