📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Rysunkowa rzeźnia. Sadystyczne jak sam skurwysyn.
Wkurwiają mnie Ci wszyscy co tak hejtują anime ja pierdole a sami pewnie oglądali całe dzieciństwo dragonballa jebane nietolerancyjne śmiecie a ty z "Jaranie sie anime to pedalstwo" chyba masz przeżycia związane z ojcem i piwnicą
fajna bajka, warto obejrzeć. śmieszne jest to, że na około 15 odcinków całego serialu krew się gęsto leje może we trzech, ale tylko te pokazują. na tej samej zasadzie nawet z titanica można zrobić film, który polega na tym, że cały czas ludzie się topią.
Cytat:
Wkurwiają mnie Ci wszyscy co tak hejtują anime ja pierdole a sami pewnie oglądali całe dzieciństwo dragonballa jebane nietolerancyjne śmiecie a ty z "Jaranie sie anime to pedalstwo" chyba masz przeżycia związane z ojcem i piwnicą
Dragonball i inne anime z polonii 1 nie byly tak spedalone jak to co produkuja teraz, ciagle te same powielane schematy z cyckami w tle.
I jak zwykle hejt na anime i mange...
"Jaranie się Japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i chuj" - co za kurwa debil to wymyślił?
Nietolerancyjne chuje...
"Jaranie się Japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i chuj" - co za kurwa debil to wymyślił?
Nietolerancyjne chuje...
wolo1994 napisał/a:
Idź pan w uj z tymi chińskimi bajeczkami
Masz kurwa ryj Chiński to jest produkowane przez Japończyków arogancka kurwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów