porażka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pilot uczy się latami sztuki pilotażu, a Ding Dong Ul wziął do ręki podręcznik, przejrzał powierzchownie (szkoda, że jeszcze kurwa błędów nie poprawił) po czym stanowczo chwycił stery i ruszył. Podobnych rad udzielał fizykom od projektu nuklearnego i zobaczcie jak na tym wyszli. Ekspert w każdej dziedzinie, do tego filantrop, wagabunda i zbrodniarz przeciwko ludzkości- człowiek renesansu!
@JADoktor
ty chłopcze od Jarosława Kaczyńskiego, to odpierdol. Nigdy nie byłem zwolennikiem Kaczyńskich, ale należy się im szacunek za to, że walczyli w to w co wierzyli i robili wszystko aby w Polsce było jak najlepiej, według ich mniemania. Gdyby wszyscy politycy zamiast być sprzedają kurwą byli tacy jak oni, każdy nawet ze skrajnym poglądami, byleby każdy miał opozycję, w Polsce byłoby wspaniale. Naprawdę marzę aby w sejmie dochodziło do rozrób i bijatyk przy wprowadzaniu każdej ustawy. Jeśli chcesz już do kogoś porównywać Kima, to do Tuska. Wiele podobnych mechanizmów w tym Polacy wierzący, iż mają wolną wolę w państwie.
ty chłopcze od Jarosława Kaczyńskiego, to odpierdol. Nigdy nie byłem zwolennikiem Kaczyńskich, ale należy się im szacunek za to, że walczyli w to w co wierzyli i robili wszystko aby w Polsce było jak najlepiej, według ich mniemania. Gdyby wszyscy politycy zamiast być sprzedają kurwą byli tacy jak oni, każdy nawet ze skrajnym poglądami, byleby każdy miał opozycję, w Polsce byłoby wspaniale. Naprawdę marzę aby w sejmie dochodziło do rozrób i bijatyk przy wprowadzaniu każdej ustawy. Jeśli chcesz już do kogoś porównywać Kima, to do Tuska. Wiele podobnych mechanizmów w tym Polacy wierzący, iż mają wolną wolę w państwie.
@Inferno88x
O golfie słyszałem tylko, że zaliczył 72 dołki w 34 uderzenia. Za to wmówił poddanym, że wynalazł hamburgery. Po zbudowaniu fabryki ogłosił wszem i wobec, że "Postanowił zapewnić wysokiej jakości pieczywo i frytki studentom, wykładowcom i naukowcom mimo tego, że kraj znajduje się w kryzysie ekonomicznym".
Kim Ir Sen z kolei radośnie twierdził, że potrafi zmieniać piasek w ryż, a rzeki przepływa na liściach.
Generalnie dyktatorzy to goście z dużą fantazją
O golfie słyszałem tylko, że zaliczył 72 dołki w 34 uderzenia. Za to wmówił poddanym, że wynalazł hamburgery. Po zbudowaniu fabryki ogłosił wszem i wobec, że "Postanowił zapewnić wysokiej jakości pieczywo i frytki studentom, wykładowcom i naukowcom mimo tego, że kraj znajduje się w kryzysie ekonomicznym".
Kim Ir Sen z kolei radośnie twierdził, że potrafi zmieniać piasek w ryż, a rzeki przepływa na liściach.
Generalnie dyktatorzy to goście z dużą fantazją
W naszej TVP też brakuje takiego lektora.
Wyobraźcie sobie jak taki głos w podekscytowaniu mówi, że zniknęło bezrobocie wśród młodych ludzi(znajomych rudego)
Wyobraźcie sobie jak taki głos w podekscytowaniu mówi, że zniknęło bezrobocie wśród młodych ludzi(znajomych rudego)
Ta spikerka tak sie podnieca wielkim wodzem ze omal orgazmu nie dostała. Ciekawe czy jak je obiad, sra na kiblu albo rucha seksualne niewolnice w swoim pałacu to też robią reportaż z wielką podnietą. a co do samego grubasa to szkoda mi go, wmawiają mu jaki to on nie jest boski, mocarny i genialny, najpierw groził korei południowej i ameryce wojną, teraz się wozi po całym kraju, pływa statkami i lata samolotami udzielając "cennych" wskazówek kapitanom i pilotom, normalnie spec od wszystkiego. Ale w jednym jest lepszy od nas, on tak samo jak jego tatuś ma pewnie własny haremik i rucha pewnie wiele więcej niż każdy z nas. Ale i tak współczuje tym jego niewolnicom, gdyż muszą spełniać zachcianki seksualne obleśnego, małego kurdupla, no i przy okazji jak je rucha to mimo to że ma pewnie mikrusa którym je w ogóle nie zadowala to muszą jęczec co by grubas myślał że dostają orgazmu i powtarzac jaki to on nie jest dobry w łóżku xD żałosny kraj tak samo jak i jego przywódca.
To jest życie! Bawi się na całego i wszyscy razem z nim
A nie sadzicie, ze moze tam ludzie sa szczesliwi i dobrze zyja, maja dobrego dyktatora. A te posmiewisko z Kima i te gadanie, ze tam tak zle to poprostu propaganda jedynego slusznego ustroju, w ktorym zyjemy - dupokracji? Przeciez nikt tam nie byl i nie wie jak tam jest, a tv klamie.
vass napisał/a:
Nie dość, że pilotuje, to jeszcze udzielił kilku cennych wskazówek pilotowi
przeciez to jest cytat z polskiej telewizji nosz kurwa czy Wy ludzie juz nie macie w zyciu innych priorytetow tylko te jebane 'piwka na sadolu'... zesz kurwa mac
Eee tam... narzekacie.
A ja chciałbym mieć swoje państwo gdzieś daleko od pierdolonej poprawności politycznej.
Chciałbym wsiąść w normalnego Boeinga, polecieć, jutro postrzelać na poligonie, pojutrze 5 razy lodzik z przerwami na sesję w GTAV na PS4, za każdym razem obciąga inna Azjatka...
Gość ma zajebiste życie w dupie mając miliony ludzi.
A my mamy trochę chujowsze życie i w dupie mamy jeszcze więcej ludzi niż on, bo mamy zapewne większe pojęcie o świecie. Miliardy głodują, żyją gdzieś w trzecim świecie, a nam tu żal dupę ściska bo ktoś ma swój kraj i robi co zechce... niejeden byłby taki sam jak on.
A ja chciałbym mieć swoje państwo gdzieś daleko od pierdolonej poprawności politycznej.
Chciałbym wsiąść w normalnego Boeinga, polecieć, jutro postrzelać na poligonie, pojutrze 5 razy lodzik z przerwami na sesję w GTAV na PS4, za każdym razem obciąga inna Azjatka...
Gość ma zajebiste życie w dupie mając miliony ludzi.
A my mamy trochę chujowsze życie i w dupie mamy jeszcze więcej ludzi niż on, bo mamy zapewne większe pojęcie o świecie. Miliardy głodują, żyją gdzieś w trzecim świecie, a nam tu żal dupę ściska bo ktoś ma swój kraj i robi co zechce... niejeden byłby taki sam jak on.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów