Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kimbo próbował wsyztskiego a prawda jest taka że nic mu nie wyszło... teraz pacan zaprasza frajernie na podwórko i napierdala niedoświadczone swinki po pyskach zarabiając na tym siano... ;/
juz nie zarabia bo go wylali po przegranej walce
pewnie ani jeden nawet osobiście nie zna żadnego murzyna a pierdolą
No to się grubo mylisz.Pracuję z murzynami i wierz Mi że jak byś zaczął z nimi pracować,to gwarantuję Ci że byś był większym rasistą od KKK...
No to się grubo mylisz.Pracuję z murzynami i wierz Mi że jak byś zaczął z nimi pracować,to gwarantuję Ci że byś był większym rasistą od KKK...
Kilka(naście) osób ma świadczyć o wszystkich? Weź się kurwa zastanów, bo idąc tym tokiem myślenia powinno nam być wstyd za bycie Polakami. Tak, tak się składa, że nasi rodacy, też dają Polsce nie zawsze dobre świadectwo, więc skończ pierdolić. Chociaż wcale bym się nie zdziwił, gdybyś to właśnie Ty był tym, przez których myślą o nas w kategoriach 'pijanego, złodziejskiego i opierdalającego się buractwa w skarpetkach i sandałach'
Kilka(naście) osób ma świadczyć o wszystkich? Weź się kurwa zastanów, bo idąc tym tokiem myślenia powinno nam być wstyd za bycie Polakami. Tak, tak się składa, że nasi rodacy, też dają Polsce nie zawsze dobre świadectwo, więc skończ pierdolić. Chociaż wcale bym się nie zdziwił, gdybyś to właśnie Ty był tym, przez których myślą o nas w kategoriach 'pijanego, złodziejskiego i opierdalającego się buractwa w skarpetkach i sandałach'
Kilkanaście?Na 100 jeden jest normalny,więc średnia nie wygląda najlepiej.Ciesz się że do Polski na razie nie emigrują,bo socjalów nie ma.A ta propaganda którą wciskają nam w Polsce,jacy to Oni biedni są i poszkodowani to jest normalnie żenada.I wierz Mi że największymi rasistami są właśnie czarni,tylko że nie wiem dlaczego rasizm działa tylko w jedną stronę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów