📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te chwila. A czy przypadkiem, to nie jest jakiś w chuj stary materiał ? No bo kurwa, kiedy ostatnio widział ktoś heyah, gdziekolwiek reklamującego się?
dreams955 napisał/a:
kiedy ostatnio widział ktoś heyah, gdziekolwiek reklamującego się?
Ja dziś na Sadolu...
Sprawa świeża, sprawdziłem...
kurwa . syn chajzera nie żyje bodajże od kilku lat ale ma jeszcze dwóch żywych . Kto miał się przyjebać o ten tekst to się przyjebał
Ja pierdole kurwy gwiazdki telewizyjne bronią karpi,drzew,homoseksualistów są oburzone każdym zdaniem na temat ten który nie mieści się w ich kanonie postrzegania świata ale śmieszkować ze śmierci dziecka to już jest ok dla nich spierdoliny celebryckie poprosu
Weźcie wszyscy wyjebcie telewizor i zajmijcie się swoimi problemami. Polemizujecie nad szambem i oceniacie gówno. Po co?
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Ludzie, co Wam odpierdala? Interesujecie się jakimś ludzkim ścierwem, które jest sławne tylko dlatego, że jest sławne?
Kto to kurwa jest Kinga Rusin? Co ona zrobiła dla ludzkości? Wiem co może zrobić - zdechnąć, jak każdy pracownik propagandowych rozgłośni.
Uuu pochwal się co ty zrobiłeś dla świata? nic ? to co Ciebie też trzeba odjebać ? No raczej... Kingę ludzie znają, choćby ze świerszczyków jak kolega już wspomniał więc jakiś tam swój wkład dla przyjemności ludzi wniosła. Ty za to wyglądasz na frustrata schizofrenistę widzącego wszędzie spiski.
kolosasz napisał/a:
"Dzień Dobry TVN" to program rozrywkowy - tak jak i TVN w ogóle.
A poziom rozrywki jest taki jaki chcą widzowie.
Dziś chyba jedynym program nierozrywkowym w TVN jest ich dziennik, czyli "Fakty". Tu poziom jest wysoki. Na poparcie mojej oceny daję link do filmiku w ktorym widać redaktora TVN w akcji:
Świetne pytania dziennikarz zadał, może przetłumaczę Ci prościej bo mogłeś nie zrozumieć : Panie kaczyński czy zdolny jest pan dogadać się z każdym, niezależnie jak niezgodnie z pana światopoglądem czyni byle by to panu przyniosło korzyści ?
Natomiast odpowiedź... cóż tyle się można po tej partii właśnie spodziewać... choć może niektórzy raczej spodziweali sie jakieś inteligentnej na miarę wypowiadającego sie riposty typu: Spierdalaj lewaku
Nie wiem czy to stary materiał. Wiele wskazuje po obsadzie, że nie ale nie jestem specem.
Jednak o tym wczoraj mówili w jakiejś TV na satelicie, że nie popisała się pani kinga.
Co do reklamy heyah, wypowiem się jednak jako ekspert. Ostatnio widzę ich reklamy, i sporo bilbordów.
Jednak o tym wczoraj mówili w jakiejś TV na satelicie, że nie popisała się pani kinga.
Co do reklamy heyah, wypowiem się jednak jako ekspert. Ostatnio widzę ich reklamy, i sporo bilbordów.
Kurwa....serio??? Profesjonalna dziennikarka i taka wtopa ja pierdole... to jest naprawdę brak słów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów