2 letnia kwarantanna nie powstrzymała smakoszy przed deletowaniem się ulubionym daniem kuchni azjatyckiej
2 letnia kwarantanna nie powstrzymała smakoszy przed deletowaniem się ulubionym daniem kuchni azjatyckiej
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M_A napisał/a:
Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..
warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK
@Hal r n an, o czym i o kim ty pierdolisz? Ja pod tym zjebanym komentarzem nie postawiłem żadnego piwa
Na marginesie, ta celowa literówka w twojej nazwie użytkownika ( zbitek liter rn), mająca na celu podszywanie się pod Halmana, to jest dopiero żenada. O awatarze Halmana już nie wspomnę. Gadasz głupoty o jakichś botach, a sam jesteś zwykłym trollem.
Gdybym był adminem, posłałbym te twoje konto w kosmos.
@Hal r n an, o czym i o kim ty pierdolisz? Ja pod tym zjebanym komentarzem nie postawiłem żadnego piwa
Na marginesie, ta celowa literówka w twojej nazwie użytkownika ( zbitek liter rn), mająca na celu podszywanie się pod Halmana, to jest dopiero żenada. O awatarze Halmana już nie wspomnę. Gadasz głupoty o jakichś botach, a sam jesteś zwykłym trollem.
Gdybym był adminem, posłałbym te twoje konto w kosmos.
Sam jesteś zjebany
A ty kapslu obsrany cokolwiek , kiedykolwiek tu wstawiłeś , że masz coś do powiedzenia ? - Nie
..wiec wstawiamy gówno, żeby tylko wstawiać. Słuszna uwaga
Sami o tym mówili, było jakieś śledztwo ale szybko przycichło.
Ludzie łyknęli bajeczkę o jakichś nietoperzach.
warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK
Sam jesteś botem tumanie. Pewnie czekasz na piątą dawkę i wolałbyś, żeby nikt nie wytrącał cię z tego zjebania umysłowego.
Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..
Gówno masz zamiast mózgu, chociaż podejrzewam że tam raczej nawet gówna nie ma tylko hula wiatr.
Przecież to jakieś chińskie kimchi czy inna kiszonka. Wam się wydaje że jak powstaje organiczna kapusta kiszona, eko, vege i w ogóle? Sam pamiętam jak w sklepikach i na bazarach kapustę kiszoną, ogórki czy inne śledzie sprzedawano ze starych, drewnianych beczek, a każdy warzywniak można było wyniuchać na pięćdziesiąt metrów.
Dokładnie i jeszcze kapustę w tych beczkach deptały boso 60 letnie babcie. Ale może dlatego nie wyginęliśmy jak ptaki Dodo, bo bimber dziadków zabijał wszelkie zarazki
Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?
pajac
Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?
Nie ma sensu wdawać się w dyskusję z upośledzonymi antyszczepionkowcami i wyznawcami teorii spiskowych. Zaraz się dowiesz, że wcale nikt kumplowi nie umarł, tylko udawał w szpitalu jako aktor, a jak już umarł, to wyłącznie od szczepionki.
Miliony lekarzy, naukowców i przedstawicieli władz spotkało się na Teams i uzgodnili, że trzeba natrzepać kasy zabijając trochę plebsu. Czego nie rozumiesz?
Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?[/qu
tak tańczyły krasnoludki, kiedy ginełą rodzina twojego kolegi.....
Człowieku, nawet jak sam prezes Pfizera do nich przyjdzie i powie, że to kłamstwo to oni i tak go zwyzywają od antyszczepów, szurów, foliarzy i innych takich. Łatwiej człowieka oszukać niż przekonać, że został oszukany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów