2 letnia kwarantanna nie powstrzymała smakoszy przed deletowaniem się ulubionym daniem kuchni azjatyckiej
M_A napisał/a:
Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..
warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK
@Hal r n an, o czym i o kim ty p🤬lisz? Ja pod tym zj🤬ym komentarzem nie postawiłem żadnego piwa
Na marginesie, ta celowa literówka w twojej nazwie użytkownika ( zbitek liter rn), mająca na celu podszywanie się pod Halmana, to jest dopiero żenada. O awatarze Halmana już nie wspomnę. Gadasz głupoty o jakichś botach, a sam jesteś zwykłym trollem.
Gdybym był adminem, posłałbym te twoje konto w kosmos.
A ty kapslu obsrany cokolwiek , kiedykolwiek tu wstawiłeś , że masz coś do powiedzenia ? - Nie
warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK
Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..
Przecież to jakieś chińskie kimchi czy inna kiszonka. Wam się wydaje że jak powstaje organiczna kapusta kiszona, eko, vege i w ogóle? Sam pamiętam jak w sklepikach i na bazarach kapustę kiszoną, ogórki czy inne śledzie sprzedawano ze starych, drewnianych beczek, a każdy warzywniak można było wyniuchać na pięćdziesiąt metrów.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..
Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?[/qu
tak tańczyły krasnoludki, kiedy ginełą rodzina twojego kolegi.....