Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
00:00
-00:15
Download

2 letnia kwarantanna nie powstrzymała smakoszy przed deletowaniem się ulubionym daniem kuchni azjatyckiej
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zulu-Gula 2023-03-16, 13:30 3
Halrnan napisał/a:

M_A napisał/a:

Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..

warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:

Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK

@Hal r n an, o czym i o kim ty p🤬lisz? Ja pod tym zj🤬ym komentarzem nie postawiłem żadnego piwa

Na marginesie, ta celowa literówka w twojej nazwie użytkownika ( zbitek liter rn), mająca na celu podszywanie się pod Halmana, to jest dopiero żenada. O awatarze Halmana już nie wspomnę. Gadasz głupoty o jakichś botach, a sam jesteś zwykłym trollem.
Gdybym był adminem, posłałbym te twoje konto w kosmos.
Zgłoś
M_A 2023-03-16, 14:02
Zulu-Gula napisał/a:

@Hal r n an, o czym i o kim ty p🤬lisz? Ja pod tym zj🤬ym komentarzem nie postawiłem żadnego piwa
Na marginesie, ta celowa literówka w twojej nazwie użytkownika ( zbitek liter rn), mająca na celu podszywanie się pod Halmana, to jest dopiero żenada. O awatarze Halmana już nie wspomnę. Gadasz głupoty o jakichś botach, a sam jesteś zwykłym trollem.
Gdybym był adminem, posłałbym te twoje konto w kosmos.

Sam jesteś zj🤬y
Zgłoś
marmar 2023-03-16, 14:55
Wygląda dobrze. Robaki w modzie teraz.
Zgłoś
krzysieks997 2023-03-16, 16:24 3
Duczki1234 napisał/a:

A ty kapslu obsrany cokolwiek , kiedykolwiek tu wstawiłeś , że masz coś do powiedzenia ? - Nie

..wiec wstawiamy gówno, żeby tylko wstawiać. Słuszna uwaga
Zgłoś
ussesus 2023-03-16, 17:32 3
Przecież ta pandemia była bo im się wirus z laboratorium wydostał.
Sami o tym mówili, było jakieś śledztwo ale szybko przycichło.
Ludzie łyknęli bajeczkę o jakichś nietoperzach.
Zgłoś
Manolito666 2023-03-16, 17:38 2
Halrnan napisał/a:

warto mieć na uwadze, że konta które daly piwa to boty/multi do rozkręcania wrzutek. Nie wiem czy wszystkie, ale większość z całą pewnością. tak działa ten portal:
Pablo221, hardfall, Murgrabia, Zulu-Gula, Majsi90, wolan7, Manolito666, blokershk, Chojnie_Obdarzony, rulas, Clistwood, parapsychol, paco141, Misiek_KRK

Sam jesteś botem tumanie. Pewnie czekasz na piątą dawkę i wolałbyś, żeby nikt nie wytrącał cię z tego zj🤬ia umysłowego.
Zgłoś
kocur 2023-03-17, 0:21 3
M_A napisał/a:

Jakim trzeba być idiotą żeby wierzyć w całą tę pandemię.. ? Wrzucasz takie gówno nie wiadomo po co..

Gówno masz zamiast mózgu, chociaż podejrzewam że tam raczej nawet gówna nie ma tylko hula wiatr.
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2023-03-17, 11:23
Już teraz wiem skąd te ich regionalne "pięć smaków".
Zgłoś
Geraldinio 2023-03-17, 19:38 1
JamPawel napisał/a:

Przecież to jakieś chińskie kimchi czy inna kiszonka. Wam się wydaje że jak powstaje organiczna kapusta kiszona, eko, vege i w ogóle? Sam pamiętam jak w sklepikach i na bazarach kapustę kiszoną, ogórki czy inne śledzie sprzedawano ze starych, drewnianych beczek, a każdy warzywniak można było wyniuchać na pięćdziesiąt metrów.

Dokładnie i jeszcze kapustę w tych beczkach deptały boso 60 letnie babcie. Ale może dlatego nie wyginęliśmy jak ptaki Dodo, bo bimber dziadków zabijał wszelkie zarazki

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
eMCeONe 2023-03-17, 19:53
M_A napisał/a:

Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?
Zgłoś
koolowsky 2023-03-19, 23:08
M_A napisał/a:

pajac
Zgłoś
Geraldinio 2023-03-20, 12:11
eMCeONe napisał/a:

Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?

Nie ma sensu wdawać się w dyskusję z upośledzonymi antyszczepionkowcami i wyznawcami teorii spiskowych. Zaraz się dowiesz, że wcale nikt kumplowi nie umarł, tylko udawał w szpitalu jako aktor, a jak już umarł, to wyłącznie od szczepionki.
Miliony lekarzy, naukowców i przedstawicieli władz spotkało się na Teams i uzgodnili, że trzeba natrzepać kasy zabijając trochę plebsu. Czego nie rozumiesz?

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
AdamBrown 2023-03-20, 21:53
eMCeONe napisał/a:

Czyli mam rozumieć, że kumplowi pół rodziny zabiły krasnoludki?[/qu

tak tańczyły krasnoludki, kiedy ginełą rodzina twojego kolegi.....

Zgłoś
łopatolog 2023-03-21, 21:03
M_A napisał/a:

Człowieku, nawet jak sam prezes Pfizera do nich przyjdzie i powie, że to kłamstwo to oni i tak go zwyzywają od antyszczepów, szurów, foliarzy i innych takich. Łatwiej człowieka oszukać niż przekonać, że został oszukany.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem