Na mnie zrobił wrażenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba najszybsza "jamach" jaką widziałem
Cienki jak sik weza...
To sa zawodowcy
youtube.com/watch?v=0x3jARfUffY
To sa zawodowcy
To sa zawodowcy
Pierdolisz chłopie. W czym oni są lepsi? Zawodowcy z nich tacy, bo grają zawodowo. Chciałeś się pochwalić, że filmik z musztry w sieci znalazłeś? Pozdrawiam
smarkacz napisał/a:
Pierdolisz chłopie. W czym oni są lepsi? Zawodowcy z nich tacy, bo grają zawodowo. Chciałeś się pochwalić, że filmik z musztry w sieci znalazłeś? Pozdrawiam
Widzę, że brakuje ci jakiejkolwiek znajomości w dziedzinie muzyki. Pozwól, że cię oświecę. Ten "kitajec" gra na tym werblu sam a widać i słychać, że się myli. Ci panowie z musztry grają razem i do tego wykonują zdecydowanie trudniejsze rzeczy niż ten cienki bolek z ryżem między zębami
Nieważne czym się zajmujesz. Zawsze się znajdzie jakiś azjata który zrobi to lepiej.
Jebany bez nut :|
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów