📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościa tam reanimują a hard gamerzy niewzruszeni nakurwiają dalej w lole i inne chuje muje
A tak serio, to koleś musiał mieć jakies problemy krążeniowo-naczyniowe czy coś w ten deseń. Albo w ogóle nie wychodził na świeże powietrze, tyle co do kafejki. No kurwa, żaden ze mnie atleta, ale przy kompie też nie siedzę 24/7 chociaż- jak dorwałem się do Mass Effect 2 to 30 godzin od kompa nie wstałem, to samo zdarza mi się jak już mam czas popykać na necie w The Old Republic, i jakoś nie czuję zmęczenia poza brakiem snu. Tylko że ja żyję i zapierdalam 'trochu' też poza kompem ;P Tak sobie myślę, że jeśli ktoś może przykładowo zapieprzać 12 godzin na tartaku, to 24 godziny przy kompie raczej go nie zabiją.
kurwa wystraszyłem się i idę pobiegać.
Jak można tak zmarnować sobie życie, trza coś robić, biegać, skakać, śpiewać kurwa chodzić na spacery czy cokolwiek!
Gra ktoś ze mną w CSa?
Gra ktoś ze mną w CSa?
sciema napewno przegrywal w SC i chcial uniknac przegranej wiec zaliczyl dropa.
Skośnoocy są bardzo honorowi, mają różne cele cele życiowe których niezrealizowanie splamiłoby owy honor. I tak jak my często stawiamy sobie za cel: wybudowanie domu, zasadzenie drzewa i spłodzenie potomka, tak żółtki za cel stawiają sobie przynajmniej raz w życiu umrzeć przy komputerze. Taka tradycja.
Ciekawe czy uregulował chodziarz rachunek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów