Nadeszła wiekopomna chwila
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa on ma dziewczynę, pracę sławę. Ja tu siedzę bez dziewczyny i bez pracy, ah ten kraj paradoksów i skrajności
Nie pierdolnie bo niejeden z was po 2 piwach na imprezie by taką martynkę szturchnął!
Parafrazując reklamę Mamby: Wszyscy mają downa, ja mam dwa!
Tak jak on właśnie wyrywam laski - chujowy sposób, bo nie działa
ufff, juz myslalem, ze Klan wycofali z sadistica... Dzieki bogu nie!
pakicito napisał/a:
czemu on chce zakładać rodzinę, jeśli Rysiek zabrał jego kasę do grobu
ja pierdole
photoactions napisał/a:
ja pierdole
Aż cię głowa od myślenia rozbolała. Już ci tłumaczę: CHODZIŁO MU O TO, że RYSIEK zabrał PIENIĄDZE z sobą do GROBU bo UMARŁ, rozumisz?
I to jest właśnie dramat naszych czasów: Ludzie nauczyli się wzruszać przy scenach, których głównym bohaterem jest chłopak z zespołem downa błaznujący pod scenariusz jakiegoś żałosnego pajaca, w napięciu trzyma ich Ukryta Prawda czy Pamiętniki z Wakacji, spotkanie z wyższą kulturą mają przy Mam Talent czy You Can Dance, a później idą spać po wylaniu morza łez przy brazylijskich telenowelach. Nie ma więc co się dziwić, że społeczeństwo powoli zbliża się poziomem IQ do poziomu ameby - jak ma być mądre, skoro serwuje się ludziom pranie (z) mózgu takimi syfami i skoro ludzie już sami chętnie się jemu poddają? Chyba nikt normalny nie liczy na to, że dobre wychowanie otrzyma dziecko od rodziców, którzy wiedzę o życiu czerpią z Rozmów w toku...
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
RYSIEK zabrał PIENIĄDZE z sobą do GROBU bo UMARŁ
stwierdzasz zgon?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów