Jeden wyraz, a zmienia wszystko...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co to kurwa? Dawn son's creek ?
Beata Kozikowska
Maciek jaką skromną minę zrobił na końcu
A widzisz tytuł strony?
podejrzewam że tylko ja w całej polsce nie oglądałem żadnego odcinka tego ........? nie szkoda wam czasu ?
Ja was ludzie nie kumam... smiejecie sie z goscia ktory ma powazna chorobe i nie jest to napewno jego wina... chlopak przynajmniej sobie radzi, i korzysta z zycia. A to, ze ma taka role nie inna to tez nie jego wina tylko wina rezysera. Moze zaczniecie smiac sie z rezysera? ciekawe ilu z was wysmiewajacych Macka, bedzie smialo sie, gdy urodzi wam sie dziecko z taka choroba albo gorsza, czego wam nie zycze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów