📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
xv89 napisał/a:
"Rozstępy". Cieszę się, że mogłem pomóc.
Daj jej spokój, może jeszcze nie miała dyktanda z rozstępami.
Jak cudem tłuste murzyńskie dupsko dostało się na główną ?
Jest tu wincyj popierdoleńców niż myślałem
Jest tu wincyj popierdoleńców niż myślałem
hdposter napisał/a:
Wyrocznia z Matrixa roztyła się.
Wyrocznia z Matrixa umarła zaraz po nakręceniu 1 częsci.
Samica negroida po prostu wykonuje taniec godowy, by zwabić samca, który ją pokryje, zanim znajdzie się w więzieniu za kradzieże i rozboje z nożem.
Ja pierdole, fu murzyska dupa ,rozstępy....
Powiem wam jedno ,ten by nie ruchał co nie ruchał wcale,stulejarze bojący się damskiej dupy
Powiem wam jedno ,ten by nie ruchał co nie ruchał wcale,stulejarze bojący się damskiej dupy
Jak do kurwy nędzy te małpy sobie takie ogromne dupska hodują? Nie mogę tego skumać...
cesarz1982 napisał/a:
Pierdolicie jak potłuczeni.
Jest coś takiego, jak standardy. Facet ruchający wszystko, co się rusza, ma dziurę i nie spierdala na drzewo to dopiero spermiarz i stuleja. Facet, który już ruchał ma pewne standardy poniżej których nie zejdzie. Ty też nie wróciłbyś do szałasu, czy kaszubskiej chaty, nie zamienił byś obecnego samochodu na konia, malucha, czy poloneza, nie wróciłbyś do 20" telewizora CRT (z dupą), Nokii na przyciski, czy szerokopasmowego internetu na modem i numer 0202122. Człowiek powinien się rozwijać, a nie cofać. Dla mnie negroid trzącahjący wielkim dupskiem niech zostanie dla neandertalczyków albo innych negroidów. Ja zostaję przy czymś takim, jak na zdjęciu poniżej. W czasach neolitu, kiedy jedzenie nie było na wyciągnięcie ręki, bo trzeba było je zebrać oraz upolować to wielka, tłusta sraka może i była czymś pożądanym, bo świadczyło to o bogactwie. Obecnie jedzenie mamy na wyciągnięcie ręki, i wielka dupa, grube nogi, oraz wielki brzuch uważany jest za objaw chorobowy, a nie coś seksownego. Chcesz ruchać hotenotki, zuluski, czy samice innych pierwotnych plemion - kim jestem, aby Ci bronić.
Jak to mówią, jesteś tym co jesz
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów