📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i piłkarze są kalekami, ale chociaż pośmiać się z nich można jak dostają wpierdol od "gigantów" futbolu
Może dlatego pokazują reprezentację bo nawet mecz towarzyski ogląda ponad 5 mln osób. A to na mistrzostwach obejrzała by garstka.
Mi na przykład się ten filmik podobał ale znudził po 1:30.
Mi na przykład się ten filmik podobał ale znudził po 1:30.
Idioci co piszą "czemu tego nie ma w TV tylko jakaś piłka" chyba nie rozumieją, że sporty masowe pozwalają sie ludziom integrować. O piłce pogadasz wiecej lub mniej z każdym napotkanym człowiekiem a o rolkach? Jest szansa jakaś 1 do 4 mln że trafię w Polsce na osobę która jest obyta w temacie.
Jak to ktoś kiedyś napisał: Polska po wojnie będzie gnojona,Polak nie bedzie miał praw.Prawa bedzie miała tylko grupa,ktora je ustala. Patrząc na to co sie dzieje,na komentarze w radiu typu"nasi znowu przegrają",dochodze do wniosku,ze ten kto to pisał,miał rację.Cały czas dokładanie do pieca,że w Polsce to źle zrobili,tamto,że polska dostanie karę,bo sien ie dostosowała,że bedziemy płacić,że długi publiczne... gnojenie Polaków na każdym kroku. Wkurwia mnie już to. Wszystkie pomysły polskich głów są duszone jak najszybciej. głupich paliw alternatywnych byłoby juz kilka rodzajów,ale upierdolili pomysły i patenty,bo nieekologiczne,bo nie podchodzi pod podatek,akcyzę,bo nie da sie kontrolować robienia paliwa w szopie.tyle kurwa mózgów wyleciało za granicę,bo ktoś dąży do tego,żeby ten kraj kojarzono z debilami,chamami i pijakami.Do tego na głownych stronach,oczywiscie w wakacje "typowy polak w sandalach i skarpetach". A ludzie to chapią.
nie no..ból dupy! i do tego jeszcze kurwa pacjent z tym polskim nazwiskiem-tusk. to już kurwa przesada. Mogłem sie urodzić gruzojadem i śmiać sie wam teraz w twarz biorąc wasze pieniądze i mowiąc,że mnie prześladujecie.To by było życie.A jak mnie ktoś na kradzieży by złapał,to bym w sądziem owił,że mi polak podrzucił i mnie zwyzywał,rasista!
nie no..ból dupy! i do tego jeszcze kurwa pacjent z tym polskim nazwiskiem-tusk. to już kurwa przesada. Mogłem sie urodzić gruzojadem i śmiać sie wam teraz w twarz biorąc wasze pieniądze i mowiąc,że mnie prześladujecie.To by było życie.A jak mnie ktoś na kradzieży by złapał,to bym w sądziem owił,że mi polak podrzucił i mnie zwyzywał,rasista!
Dobra kończę ból dupy co niektórych. Mówili o nich w TV, widziałem osobiście. Dziękuję dobranoc.
Byli kiedyś w dzień dobry TVN o ile się nie mylę
a jeżdżą zajebiście
a jeżdżą zajebiście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów